Un an de antreprenoriat masculin elegant in Romania

Tudor.Personal Tailor, jucator pe piata vestimentatiei masculine made to measure, a implinit un an de existenta in Romania.

Dezvoltat dupa un concept britanic, Tudor.Personal Tailor a evoluat independent in Romania si a reusit, intr-un singur an, sa amortizeze investitia initiala si sa obtina profit. In aceasta perioada, Marius Dan (foto), fondator si managing partner al Tudor.Personal Tailor, i-a adus la conducerea companiei pe Alexandru Tudoroiu in calitate de director de dezvoltare si pe Alin Copindeanu in pozitia de director financiar.

"Piata de croitorie la comanda este inca la inceput in Romania, insa din ce in ce mai multi barbati de afaceri descopera beneficiile croitoriei pe masura, cu atat mai mult cu cat aceasta se adreseaza unor siluete specifice, unor gusturi sofisticate, persoanelor pentru care hainele de serie, de pe raft, nu reprezinta o optiune. Tudor nu vinde haine, ci promoveaza un stil, o atitudine", declara Marius Dan, fondator si managing partner Tudor.Personal Tailor.

Initial, productia obiectelor vestimentare era realizata in afara tarii si includea costume si camasi masculine, insa acum produsele Tudor.Personal Tailor sunt create in Romania, cu materiale si dupa tipare britanice si italienesti, iar oferta Tudor include, pe langa costume power business si camasi, costume de ceremonie, costume casual, pardesie pentru sezonul rece, si recent a lansat o linie de accesorii.

Compania ofera serviciul "Tudor vine la birou", in care masurile sunt luate direct la biroul clientului, se aleg materialele, iar apoi comanda este livrata la o adresa indicata, fara a mai fi necesare probe intermediare.

Tehnica made to measure porneste de la tipare predefinite, ajustate in functie de specificitatile fiecarei siluete. Beneficiile croitoriei made to measure se masoara in costuri competitive si intr-un timp de realizare si livrare semnificativ mai scurt (o singura proba, aproximativ doua saptamani pentru realizarea si livrarea unui costum), iar posibilitatile de personalizare material, culoare, croiala sunt, de asemenea, generoase.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri