Cel mai nou hotel boutique din Bucuresti si-a lansat restaurantul
Hotel Epoque, cel mai nou boutique hotel de lux din Bucuresti, si-a inaugurat restaurantul alaturi de Guy Martin, celebrul chef francez distins cu 2 stele Michelin si semnatarul meniului Bistro Epoque.
• 18 Mai 2011 • YourMoney



1 / 3
Chef distins cu 2 stele Michelin
2 / 3
Bucatarie spontana, bazata pe ingrediente proaspete
3 / 3
Bistro Epoque se adreseaza iubitorilor de haute gastronomie
Guy Martin, renumitul chef distins cu 2 stele Michelin si proprietar al primului restaurant de lux din Paris, Le Grand Vefour, semneaza de acum creatiile culinare ale Bistro Epoque, propunand clientilor Epoque revelatia unei bucatarii generoase si spontane.
Implicarea lui Guy Martin in proiectul Bistro Epoque presupune crearea meniurilor si selectarea furnizorilor de materii prime care sa corespunda exigentelor, numirea unui chef rezident format de Guy Martin la Paris care sa implementeze acest meniu, consultanta permanenta privind amenajarea si organizarea restaurantului, precum si vizite frecvente la Epoque pentru revizuirea periodica a meniurilor si supervizarea operatiunilor.
Meniul Epoque este de inspiratie franceza, insa deschis influentelor gastronomice din intreaga lume, oferind o selectie extrem de diversificata si foarte actuala. Meniul Epoque se reinnoieste in fiecare anotimp.
Implicarea lui Guy Martin in proiectul Bistro Epoque presupune crearea meniurilor si selectarea furnizorilor de materii prime care sa corespunda exigentelor, numirea unui chef rezident format de Guy Martin la Paris care sa implementeze acest meniu, consultanta permanenta privind amenajarea si organizarea restaurantului, precum si vizite frecvente la Epoque pentru revizuirea periodica a meniurilor si supervizarea operatiunilor.
Meniul Epoque este de inspiratie franceza, insa deschis influentelor gastronomice din intreaga lume, oferind o selectie extrem de diversificata si foarte actuala. Meniul Epoque se reinnoieste in fiecare anotimp.
Experienta bucatariei Epoque este una generoasa, o expresie si o creatie a fericirii. Clientilor li se va oferi o bucatarie spontana, bazata pe ingrediente proaspete, plina de vitalitate, bogata in legume, o bucatarie de sezon, vesela si inspirata.
Odata cu inaugurarea Bistroului, Epoque prezinta clientilor sai o experienta de lux completa, mizand pe atributele sale definitorii: individualitate si rafinament.
Epoque ofera cea mai buna locatie din Bucuresti, retrasa, dar totusi chiar in inima capitalei, un concept unic de cazare, exclusiv de tip apartament, ce asigura deplin confort al spatiului personal, un SPA cu facilitati deosebite de relaxare si bistro-ul de haute cuisine care, sub bagheta lui Guy Martin, detine deja reteta magicului in gastronomie.
Odata cu inaugurarea Bistroului, Epoque prezinta clientilor sai o experienta de lux completa, mizand pe atributele sale definitorii: individualitate si rafinament.
Epoque ofera cea mai buna locatie din Bucuresti, retrasa, dar totusi chiar in inima capitalei, un concept unic de cazare, exclusiv de tip apartament, ce asigura deplin confort al spatiului personal, un SPA cu facilitati deosebite de relaxare si bistro-ul de haute cuisine care, sub bagheta lui Guy Martin, detine deja reteta magicului in gastronomie.
Valorile Epoque se regasesc in arta chef-lui Guy Martin: libertate si inspiratie, bun gust si generozitate, ingrediente pe care Martin le numeste "ale fericirii".
Bistro Epoque se adreseaza atat clientilor Hotel Epoque, cat si tuturor iubitorilor de haute gastronomie din Bucuresti si calatorilor de business sau de leisure pasionati de experiente gourmet care, aflati in Bucuresti, isi doresc sa exploreze o bucatarie sofisticata si surprinzatoare.
Bistro Epoque si Epoque wintergarden pot fi rezervate pentru petreceri private, toate evenimentele speciale desfasurate la Epoque avand un meniu dedicat.
Bistro Epoque se adreseaza atat clientilor Hotel Epoque, cat si tuturor iubitorilor de haute gastronomie din Bucuresti si calatorilor de business sau de leisure pasionati de experiente gourmet care, aflati in Bucuresti, isi doresc sa exploreze o bucatarie sofisticata si surprinzatoare.
Bistro Epoque si Epoque wintergarden pot fi rezervate pentru petreceri private, toate evenimentele speciale desfasurate la Epoque avand un meniu dedicat.
Te-ar putea interesa si: