Colectiile de toamna H&M, inspirate din moda anilor `70

Noua colectie de toamna de la H&M propune un stil hippie, cu mansete largi, jeans evazati si malete pe gat, dar si multe tricotaje, numai bune pentru zilele reci si ploioase.

De acum clujenii si timisorenii iubitori de moda se pot bucura de ofertele H&M din colectia de toamna, inspirata din stilul `70: tricotaje, jeansi evazati, jachete matlasate si pulovere pe gat.

Centrele comerciale Iulius Mall au deschis portile primelor magazine H&M din Cluj si Timisoara saptamana trecuta. Fanii H&M au asteptat in fata magazinelor de la primele ore ale diminetii, astfel ca la ora 11.00 aproximativ o mie de oameni au participat la deschiderile oficiale.

Produsele din colectia de toamna au preturi ce variaza intre 39,90 de lei pentru topurile de dama, 89,90 de lei pentru jeansi barbatesti si jachete pentru copii la pretul de 89,90 de lei.

„Ne onoreaza entuziasmul cu care ne intampina romanii in fiecare nou oras in care ajungem, de aceea le pregatim noi surprize in perioada urmatoare. Pana la sfarsitul anului vom deschide 3 noi magazine: in Constanta, Oradea si Bucuresti” a spus Carlos Duarte, country manager H&M Romania.

Magazinul H&M din Cluj Napoca este localizat in complexul comercial Iulius Mall, pe str. Al. Vaida-Voievod nr.53B, iar cel din Timisoara pe str. Aristide Demetriade nr.1, ambele fiind deschise zilnic intre orele 10 si 22.

Echipele formate din cate aproximativ 30 de angajati vor fi conduse de Diana Sandu, care se va reloca din Brasov la Cluj, si respectiv Doina Bunea, care a ocupat anterior postul de Store Manager in Bucuresti.

H&M a mai deschis in acest an 6 magazine in Romania dintre care 5 in Bucuresti (in AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City, Plaza Romania si Bucuresti Mall) si unul la Brasov.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Citește și
Setari Cookie-uri