Bijuterii marca Gianni Lazzaro, din noiembrie la Galeriile Sabion

SABION aduce in Romania colectia de milioane de euro a lui Gianni Lazzaro, unul dintre cei mai mari bijutieri ai lumii.

Bijuteriile colectiei “Back to nature” pot fi achizitionate din magazinul Sabion, unic distribuitor al colectiei in Romania.

“Back to nature” reprezinta epopeea artistica a lui Gianni Lazzaro, un drum al regasirii de sine si al intoarcerii catre natura si elementele primare cele mai pure.

Vedeta colectiei este un set format din colier, bratara si cercei in valoare de peste 150.000 de euro care a fost purtat, in cadrul vernisajului de Andreea Marin Banica, gazda evenimentului. La realizarea acestui set s-au folosit doar pietre pretioase: 652 de diamante incolore cu o greutate de 15,25 de carate si 244 de safire multicolore cu o greutate de 233,38 carate.

“Colaborarea noastra cu Gianni Lazzaro s-a desfasurat mereu in cele mai bune conditii. Este o onoare pentru noi ca putem sa aducem in fata romanilor pe unul dintre cei mai cunoscuti bijutieri ai lumii care nu a uitat niciodata de unde a plecat”, a declarat Claudiu Bologa, directorul general al Sabion.

Colectia cuprinde in ansamblul ei un spectru larg de piese: coliere, pandantive, bratari, inele si brose care pot fi cu purtate cu usurinta, capatand un aspect practic dincolo de cel exceptional, artistic, devenit oarecum intrinsec atunci cand vine vorba de Gianni Lazzaro.

“Sunt bijuterii create pentru a fi purtate cu gratie si eleganta. Singura limita este data de factorul practic al bijuteriei. Nu exista alte bariere. Sunt doar mii de culori: ale pamantului, ale aerului, ale focului si ale apei”, a adaugat Gianni Lazzaro.

Liniile colectiei sunt clare si simple, iar bijuteriile reflecta demersul artistului de a imbina maniera clasica de exprimare cu o directie artistica modernista, actuala. Dincolo de motivele florale, celeste si zoomorfe, legatura cu natura este stabilita si de pietrele de o frumusete aparte si de raritatea lor – extrase din adancurile pamantului, purtand in spate o vechime de 2 -3 milioane de ani, aceste nestemate sunt atent prelucrate pentru o experienta unica.

Gianni Lazzaro, un maestru al culorilor, a folosit pentru aceasta colectie foarte mult aur alb si rose, precum si o paleta larga de pietre pretioase si naturale: diamante cognac si negre, safire, smaralde, rubine, onix negru, cristopaz, ametist, citrin Madera, safir roz, apatit, agat alb, turmaline, piatra lunii, calcedonii, peridot, quartz fumuriu si roz.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri