Ultima petrecere din acest an la un hotel de cinci stele din Bucuresti costa in jur de 200 de euro. Astfel, exista si optiunea de a-ti petrece noaptea dintre ani in saloanele hotelurilor din Capitala. In fond, toate hotelurile din Bucuresti organizeaza petreceri de Revelion in restaurantele lor. Tarifele variaza intre 600 si 1500 de lei de persoana, in functie de clasa restaurantului.

Petrecerea din noaptea de Revelion va aduce hotelierilor milioane de euro, iar rezervarile au inceput inca din luna noiembrie. Mai mult, companiile prefera sa inchirieze un intreg salon pentru angajati in noaptea de Revelion.

Piept afumat de rata pe felii de portocala cu compot picant de pere sau Felii de medalioane de porc cu salata de varza si ciuperci, Mousse de fructe de padure negre cu salata de portocale sunt cateva selectii din meniul de Revelion organizat de hotelul de cinci stele Intercontinental. “Rezervarile au inceput la scurt timp dupa inceperea campaniei de promovare, mai exact jumatatea lunii noiembrie. Totusi, 1 decembrie a adus cu sine o crestere a ritmului de rezervari”, ne-a declarat Andreea Cristoforidis, PR Manager la Intercontinental.

Revelionul la Intercontinental va fi organizat in doua locatii: Ronda Ballroom si Etajul 21 – Salile Balada & Hora. In ceea ce priveste capacitatea, aceasta este de 160 – 170 de locuri in Balada, si 250 in Ronda. Un total de 410 – 420 de locuri.

Reprezentantii hotelului au luat in calcul faptul ca oamenii au gusturi variate si incearca sa le satisfaca intr-o masura cat mai mare. “In Balada vom avea un meniu servit la masa, cu sase preparate. In Ronda Ballroom am ales optiunea de bufet”, promite personalul Intercontinental.
Revelion de lux la 5*