Petrecerea din noaptea de Revelion va aduce hotelierilor milioane de euro, iar rezervarile au inceput inca din luna noiembrie. Mai mult, companiile prefera sa inchirieze un intreg salon pentru angajati in noaptea de Revelion.
Piept afumat de rata pe felii de portocala cu compot picant de pere sau Felii de medalioane de porc cu salata de varza si ciuperci, Mousse de fructe de padure negre cu salata de portocale sunt cateva selectii din meniul de Revelion organizat de hotelul de cinci stele Intercontinental. Rezervarile au inceput la scurt timp dupa inceperea campaniei de promovare, mai exact jumatatea lunii noiembrie. Totusi, 1 decembrie a adus cu sine o crestere a ritmului de rezervari, ne-a declarat Andreea Cristoforidis, PR Manager la Intercontinental.
Revelionul la Intercontinental va fi organizat in doua locatii: Ronda Ballroom si Etajul 21 Salile Balada & Hora. In ceea ce priveste capacitatea, aceasta este de 160 170 de locuri in Balada, si 250 in Ronda. Un total de 410 420 de locuri.
Reprezentantii hotelului au luat in calcul faptul ca oamenii au gusturi variate si incearca sa le satisfaca intr-o masura cat mai mare. In Balada vom avea un meniu servit la masa, cu sase preparate. In Ronda Ballroom am ales optiunea de bufet, promite personalul Intercontinental.

Atmosfera eleganta din salonul Le Diplomate si meniul rafinat continand 6 feluri de mancare vor fi intregite de programul artististic antrenant. La ora 12 noaptea serviti o cupa de sampanie privind jocurile de artificii de pe terasa etajului 5 al hotelului.
Piept de rata afumat cu inghetata picanta de rosii si sos cassis, tocanita de prepelita si ciuperci salbatice in cos de parmesan cu nuci de macademia si struguri glasati. Acestea sunt doar primele doua feluri ale unui meniu ce costa 800 de lei in oferta de Revelion la Hilton.
Noaptea latino-hawaiana conceptul de Revelion propus de Athenee Palace Hilton. In cazul in care vreti sa dansati toata noaptea si sa incercati deliocioasele specialitati din emisfera sudica pregatite de bucatarul sef, Martin White, trebuie sa platiti in jur de 700 de lei pentru o persoana.

Mai mult, reprezentantii JW Marriott au pregatit o oferta pentru intreaga luna decembrie. Astfel, pentru duminicile in care v-a fost dor de sarbatori, Cupola de la Marriott v-a invitat sa va bucurati de un festin traditional de sarbatoare, de unde nu au lipsit vinul si tuica fierte.
Unde il mai putem astepta pe Mos Craciun? Ca timpul sa curga mai repede in asteptarea acestuia vom petrece ziua de Ajun cu un Brunch special plin de bunatati traditionale. Iata, cateva selectiuni din meniu: Platou cu mezeluri vanatoresti, terina de iepure cu fistic, mistret cu sos de coacaze, pulpa de miel la cuptor cu mezanin. Ca divertisment, soft jazz si colinde de Craciun. Pretul este de 150 lei pentru o persoana.
Preturi de Sarbatori:
Sarbatori la JW Marriott brunch in La Cupola sau Cucina (Craciun) 150RON/persoana;
Revelion la JW Marriott 690 RON/persoana;
Camera Deluxe, Marriott, 275 RON/ noapte;
Craciun la Athenee Palace Hilton : 139 RON;
Revelion la Hilton, Noapte de cabaret, 725 RON;
Revelion la Ronda, Intercontinental, 610 RON
Revelion Balada, Intercontinental, 680 RON
Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »
Te-ar putea interesa și: