Dupa sarbatori, si mai precis dupa momentele in care ne-am dedicat in totalitate celor dragi, avem nevoie de o vacanta intr-un loc in care excelenta se imbina perfect cu arta decorarii interioare, cu o cultura vasta care inspira, si mai ales cu arta luxului. O alegere perfecta este Scotia, fara indoiala!

'The eighth wonder of the world'

Glenmour este unul dintre aceste locuri. O vacanta somptuasa pe dealurile Scotiei, intr-unul dintre cele mai extraordinare si luxoase locuri din intreaga lume. Casele de vacanta de aici, recunoscute pe plan mondial, sunt construite in stilul satucurilor scotiene, cuibarite printre pini si usoarele pante acoprite cu iarba neagra. Mai mult decat intimitate, spatiu si un pret pe masura - 15.000 dolari pe saptamana, pret valabil pana in 2058.

Cand hotelul Gleneagles a fost deschis, in 1924, se numea 'a Riviera in the Highlands’ sau 'the eighth wonder of the world'. In anii 30', atat terenul de golf cat si cladirea au fost “supuse” luxului. Vacante 'scottish' pentru devoratorii stilului Vacanta este condimentata cu posibilitatea de a face echitatie, pescuit, golf, inot, chiar si expeditii organizate pentru “vanatorii” de fosile. Cui se adreseaza? In primul rand nefumatorilor si proprietarilor de caini foarte bine educati.