Cu ocazia Consumer Electronics Show (CES) 2007, Nokia a prezentat o serie de noi terminale multimedia din seria N: N800 Internet Tablet - varianta actualizata a N770 si doua telefoane - N76 si N93i.

Noul telefon N800 este de tip Internet tablet si va utiliza sistemul de operare Linux, avand o camera web integrata. Terminalul va fi disponibil foarte curand in Statele Unite si in mai multe tari europene, pretul de vanzare fiind stabilit la 400 de dolari, respectiv 400 de euro.

Cu un design mai rafinat, mai subtire decat al N93 - noul Nokia N93i, pe langa telefon 3G/EDGE/GSM, este si un adevarat minicamcorder ori o camera foto mai mult decat decenta de 3,2MP cu lentile Carl Zeiss si zoom optic 3x.

Noul N76 are o grosime de doar 13,7 mm si va fi disponibil pe piata incepand cu cu urmatoarele luni, la un pret aproximativ de 390 euro. Celularul este destinat navigatorilor pe internet, pasionantilor de continut multimedia sau fotografie (camera de 2 megapixeli). Conectat la Internet cu telefonul N76, vei afla informatii foarte utile: service auto, restaurante, baruri, magazine (pe baza hartilor online cu ajutorul aplicatiei integrate Nokia Mobile Search).

Cele mai noi modele de telefoane-PC de la Nokia