Chiar daca vorbim despre o petrecere care costa peste 50 de milioane de dolari sau una mult mai restransa, in familie, un tort, oricat de fancy si delicios, editie limitata sau personalizat, nu trebuie sa lipseasca din mijlocul petrecerii.

Daca ne referim la gusturile impinse la extreme ale unora, vorbim despre “creatii” care valoreaza 20 de milioane de dolari. La sfarsitul lunii octombrie anul trecut, show-ul Luxury Brands Bridal a dezvaluit la Beverly Hills cel mai scump tort de nunta al tuturor timpurilor, creat de designerul Nahid. Din pacate insa, tortul a fost foarte bine pazit si nimeni nu a putut consuma din superba prajitura.Tortul, sufletul unei petreceri de milioane Primele torturi deja preparate, ambalate si comercializate au fost introduse in bacaniile americane in 1940 de companii precum Betty Crocker sau General Mills. Originalul Betty Crocker Cake Mix, se “gatea” mai mult decat rapid, prin adaugarea unei anume cantitati de apa in blat. Compania a fost insa nevoita sa afle de ce femeile refuzau sa cumpere un tort gata facut, motivul fiind unul cat se poate de simplu: ele purtau sentimentul de vinovatie, considerand ca neimplicarea in facerea prajiturii inseamna tradarea familiei. Compania si-a rezolvat problema punand in ambalaj si un recipient care putea fi folosit pentru baterea oualor. Rezultatul a fost extraordinar, vanzarile incepand sa creasca imediat dupa aceea.