Te afli intr-o calatorie de afaceri si esti in orasul care ti-a fascinat tineretea. Insa din cauza programului de lucru incarcat, nu ai putut nici macar sa te plimbi pe strazile din imprejurimile hotelului. O cina perfecta servita intr-o camera decorata cu tot ce poate fi considerat exclusivist in materie de mobilier, conexiunea wireless din camera care te va aduce mai aproape de cei dragi si o sedinta de relaxare in spa-ul hotelului ar putea sa fie exact ceea ce te va face sa uiti de oboseala acumulata.

Lanturile de hoteluri recunoscute pentru serviciile de top oferite oaspetilor pot fi din start o alegere buna. Spre exemplu, Hilton, Ritz-Carlton si Four Seasons va asteapta in aproape fiecare oras important unde ati putea ajunge. In Budapesta exista doua hoteluri sub umbrela Hilton si unul Four Seasons. Toate ofera servicii de fitness, acces la sali de conferinte, conexiune broadband sau spa, piscina si posibilitatea de a juca o partida de golf sau tenis la un club afiliat toate in cazul Four Seasons. Pretul pe noapte porneste de la 90 de euro si poate ajunge la 280 de euro in cazul Hilton (in functie de tipul de camera ales si de serviciile oferite) sau 320 de euro pret standard pentru hotelul Four Seasons mentionat.

Calatorind inspre Vestul Europei, intalnim hotelul Mandarin Oriental, deschis in Praga in urma cu patru luni. Hotelul ofera conexiune broadband in fiecare camera, care sunt dotate in plus cu cate doua televizoare LCD. Centrul spa se afla in apropiere, intr-o veche biserica renascentista, accesul putandu-se realiza printr-un tunel subteran privat in cazul in care se doreste intimitate perfecta. Pretul unei nopti de cazare este de 315 euro.

Hoteluri de top pentru o calatorie de afaceri perfecta Acestea reprezinta doar cateva din serviciile oferite de hotelurile de cinci stele de pe Glob. Luate in seama, pot face dintr-o banala calatorie de afaceri o perioada care va fi tinuta minte multi ani dupa intoarcerea acasa.