Citeste si
Nu sunt pretentii deplasate din moment ce trei dintre prietenii sai au fost jefuiti si amenintati cu arma pe strazile din San Jose. Si totusi, Calvin Ayre este un fel de ilegalist in legalitate, care a facut avere din pariuri si jocuri de noroc. Fondatorul Bodog este un antreprenor online, personificarea 'Visului American'.

'Nascut pentru a fi miliardar', asa ar putea fi numit Calvin, singurul antreprenor care a aparut pe prima pagina a suplimentului revistei Forbes, inregistrand vanzari foarte mari, in acelasi an fiind numit de revista People „cel mai fierbinte burlac”. Calvin Ayre, care are 45 de ani, a parcurs un drum lung pana a ajunge aiai, pornind din Lloydminster, in inima Canadei.

In mai putin de 10 ani, Ayre a dezvoltat o afacere de succes, transformand compania sa de jocuri online intr-o companie de divertisment, mai bine zis intr-o afacere de sute de milioane de dolari. Bodog.com Entertainment Group, este un imperiu, liderul mondial in materie de divertisment digital, cu o prezenta activa in America de Nord, Europa si Asia. Ayre este de asemenea activ intr-un numar de organizatii si comunitati locale, ocupandu-se de initiative caritabile, in special in zona de mediu, siguranta animalelor dar mai ales ii sprijina pe tinerii dezavantajati si se ocupa de educatia acestora. Un lider rebel, miliardar din blackjack Folosindu-se de farmecul sau personal, Calvin Ayre a ridicat Bodog in top, detronand principalii sai concurenti pe piata, PartyGaming si Sportingbet. Ayre incurajeaza de asemena carierele a zeci de tineri artisti mai putin cunoscuti din hip-hop sau rock si urmeaza sa produca un show televizat de poker, care va fi prezentat de celebritati precum Rob Mariano, participant la show-ul Survivor, al celor de la CBS.