Citeste si
Daca revistele de profil nu sunt suficiente, designerii sunt mereu dispusi sa ofere sfaturi. Magazinele detin palete largi de accesorii, de la obiecte de mobilier si pana la structuri abstracte care se regasesc de cele mai multe ori in casele curajosilor. Acestea fie iau forma unor combinatii mai neobisnuite de culori, fie sunt diverse sculpturi sau lucrari proprii, fie pur si simplu desene ample, viu colorate pe peretii camerelor, in functie de profilul si personalitatea spatiului de locuit.

Luna martie inseamna renastere. Mai mult timp petrecut pe afara, cheltuieli mai mari, placerea plimbarilor. Luna martie a fost dedicata de “specialisti”, femeilor. Si pentru ca rosul si albul vor predomina in aceasta perioada a anului, ideal este sa aducem bucuria primaverii si in case. Cele doua culori in opozitie, vor face deliciul oaspetilor. Ele nu numai ca binedispun, dar clarifica trecerea iernii si mai mult decat atat, din punct de vedere decorativ, devin cu usurinta laitmotivurile unei locuinte.

Un indicator al curajului in reinventarea unei case, poate incepe de la usa. Nu numai ca o usa rosie fixata intr-un toc alb este foarte sexy si atractiva, dar dezvaluie cu siguranta personalitatea puternica a proprietarului. Arhitectura casei este un bun punct de pornire in alegerea exacta a nuantelor care urmeaza sa fie folosite.

Ajungem la masa din living, o masa bogata in detalii, in care predomina tot albul si rosul. Alaturi de Mariana Paunoiu, director de vanzari a lantului de magazine “Bam Boo”, am creat un loc special conceput pentru aceasta perioada a anului. Combinatii de alb-rosu si grena, portocaliu si bej, au facut dintr-o simpla masa, un adevarat festin al simtului vizual. Pentru detalii, am aranjat si un mic obiect de mobilier, un coltisor relaxant, suport pentru cartile citite sau pentru amintirile exprimate de pozele vechi. Nuante? Rosu si alb.Case sic, in ton cu tendintele lunii martie Albul inseamana aproape de sol, primul arbore, primul om, speranta, credinta si castitate, lupta impotriva mortii, culoarea luminii si 25677_1.doc a stralucirii, Intelepciunea, Harul, Victoria, puritatea, sfintenia, virginitatea, perfectiunea, claritatea, cunoasterea rationala, lumina, noul inceput sau moartea.