LG va prezenta noile telefoane mobile cu dotari revolutionare si design de lux, sub conceptul: „Born to shine: momente de stralucire in viata ta!”. LG va introduce un nou must have, telefonul Shine, care uimeste prin look-ul sau unic – stralucirea metalului si reflexia ecranului-oglinda. Terminalul este al doilea model din celebra gama Black Label si se preconizeaza a fi urmatorul succes de vanzari al companiei, dupa revelatia anului trecut, telefonul Chocolate.

LG se poate mandri si cu un alt produs de colectie, realizat in colaborare cu renumita casa de moda Prada, telefonul „Prada by LG”, care a creat un nou trend in domeniul telefoanelor mobile inovatoare, prin ecranul senzitiv si design-ul sofisticat.

LG in colaborare cu Nortel va prezenta la Barcelona si Long Term Evolution(LTE), o tehnologie care anticipeaza generatia 4G, aceasta permitand transferul de date la o viteza de doua ori mai mare decat HSDPA. Tot la Congresul din Barcelona, LG va lansa al doilea telefon dotat cu tehnologia HSDPA, precum si terminale ce folosesc tehnologii HSPA(HSDPA, HSUPA), WiMAX si totodata tehnologii ce permit vizualizarea de programe TV pe telefonul mobil, precum DVB-H, MediaFLO si DMB.

“In 2006, LG si-a creat o reputatie solida pe piata mondiala prin telefonul Chocolate. Piata europeana se confrunta cu o crestere rapida a cerintelor consumatorilor moderni in ceea ce priveste produsele dotate cu tehnologii de ultima generatie si design inovator, devenind astfel o piata valoroasa pentru producatorii de telefoane mobile. in cadrul Congresului Mondial 3GSM, LG va face inca un pas major pentru consolidarea imaginii de brand premium in industria telefoanelor mobile, prin lansarea in acelasi timp atat a modelului Shine, cel de-al doilea din gama Black Label, cat si a telefonului LG Prada.Numele fisierului contine caractere nepermise.Vedetele premium ale LG de la Barcelona 3GSM 2007 KU250: Terminalul slim 3G, care vine cu multe dotari de varf si un design deosebit a fost alegerea unui consortiu alcatuit din 12 operatori de telefonie mobila, unii dintre cei mai importanti din industrie, pentru derularea campaniei de anul acesta a Asociatiei GSM, “3G pentru toti”. Noul telefon 3G de tip bar ofera consumatorilor posibilitatea de a avea acces la un numar impresionant de servicii multimedia wireless, inclusiv la clipuri video, fisiere audio sau alte date, intr-un timp mult mai scurt si la un pret accesibil. Mai mult, functiile multimedia permit consumatorilor sa poarte o conversatie telefonica in timp ce asculta muzica.