Noile serii SZ si TZ de la VAIO

Design-ul este cu adevarat impresionant, fiecare detaliu al carcasei este luat in considerare, de la finisarile luxoase pana la estetica tastaturii, inspirata din pietrele scufundate in apa din gradinile japoneze, asa cum se regaseste la modelul VAIO TZ21XN/B. Ecranul ofera un contrast marit si culori vibrante, acestea fiind particularitatile tehnologiei Sony X-black LCD, plus iluminarea LED economica, menita sa ofere o durata mai mare de utilizare a acumulatorilor. Noua generatie de monitoare creste acuratetea culorilor pana la un procent exceptional de 72%. Acest lucru presupune ca fotografiile, inregistrarile video personale sau filmele apar pline de viata si sunt mult mai convingatoare, in comparatie cu ecranele conventionale.

Noile serii SZ si TZ de la VAIO: Notebook-uri de lux ultra-portabile

1 / 4

Noile serii SZ si TZ de la VAIO

Pentru ca mobilitatea presupune si o autonomie remarcabila, modelele din seria TZ si SZ ofera valori incredibile, de pana la 7,5 ore. Iar pentru o utilizare mai eficienta a energiei, notebook-urile din seria SZ dispun si de un comutator al modului STAMINA, ce permite utilizatorilor sa aleaga intre o durata de viata mai mare a acumulatorilor sau putere grafica imbunatatita, in functie de necesitati. Atat VAIO SZ61XN, cat si VAIO TZ21XN/B au camere web integrate MotionEye™, dar si microfoane, deci sunt echipate perfect pentru video comunicatii. Iar pentru ca protectia informatiilor este vitala pentru cei care utilizeaza un model din seria SZ sau TZ, acestea dispun de securitate marita, cu ajutorul tehnologiei de recunoastere a amprentei cu Trusted™ Platform Module, precum si de hard disc protejat la socuri.

Noile serii SZ si TZ de la VAIO: Notebook-uri de lux ultra-portabile

2 / 4

VAIO SZ: Performanta, dincolo de mobilitate

Seria VAIO SZ este un notebook ultra-portabil, orientat catre domeniul afacerilor. Constructia subtire din fibra de carbon, inspirata din tehnologia folosita in industria spatiala si in Formula 1, ofera o durabilitate formidabila, dar pastreaza greutatea sub 1,79 kg. Un ecran LCD WXGA de 13,3 inci, cu un contrast imbunatatit X-black si tehnologie de iluminare cu LED, ofera culori bogate, luminozitate, precum si spatiu de lucru. Acest model are, in premiera, doua chipset-uri grafice si un comutator al modului Stamina, ceea ce permite utilizatorilor sa opteze pentru o durata de viata a bateriei de pana la cinci ore sau putere grafica extraordinara, in functie de ceea ce este nevoie.

Noile serii SZ si TZ de la VAIO: Notebook-uri de lux ultra-portabile

3 / 4

VAIO TZ: Calatorii pline de stil

Cu o carcasa din fibra de carbon, cu designul uimitor "Full Flat" si cu un stil al tastaturii inspirat din pietrele scufundate in apa din gradinile japoneze, modelul VAIO TZ21XN/B este, cu siguranta, o aparitie unica. Ecranul LCD imbunatatit de 11,1 inci X-black ofera un aspect real de 16:9, perfect pentru vizionarea de filme, asa cum au fost ele gandite sa fie privite. Ecranul este imbunatatit de tehnolgia de iluminare cu LED si ofera o acuratete deosebita, de pana la 72 procente, pentru o imagine luminoasa si extrem de reala. Utilizarea fibrei de carbon la constructie a permis inginerilor sa depaseasca barierele – capacul are doar 4 mm grosime, imbunatatind si mai mult designul care oricum atragea atentia. Ultra-portabil si ultra-mobil, modelul TZ21XN/B cantareste doar 1,24 kg si ofera o durata de viata a bateriei de pana la 7,5 ore.

Noile serii SZ si TZ de la VAIO: Notebook-uri de lux ultra-portabile

4 / 4

Rasfoieste in continuare

Top 5 orase europene cu targuri de Craciun de vis

In perioada sarbatorilor, suntem cu totii cuprinsi de frenezia cumparaturilor. Iar daca acestea pot fi facute la targurile de Craciun din orase europene cu traditie, bucuria este cu atat mai mare. Iata cinci dintre orasele europene cu cele mai frumoase targuri de Craciun.


Noile serii SZ si TZ de la VAIO: Notebook-uri de lux ultra-portabileArticole recomandate