Receiverul Nano il conectezi si uiti de el

Cand este conectat, receiver-ul lui VX Nano, cel mai mic receiver USB pentru laptop din lume*, se integreaza aproape perfect, corpul lui depasind cu doar 8 mm marginea laptop-ului. Astfel, receiver-ul nu va mai constitui un obstacol atunci cand laptopul trebuie introdus in geanta, iar odata conectat va ramane acolo, mausul VX Nano fiind oricand gata de functionare.

“Din ce in ce mai multi utilizatori de laptop renunta la folosirea touch pad-ului in favoarea unui maus de laptop fara fir“
, a precizat Camelia Badea, Sales Manager Logitech pentru Romania. “Totusi, in cazul majoritatii mausilor de laptop, marimea receiver-ului obliga utilizatorii sa-l conecteze si sa-l deconecteze ori de cate ori folosesc laptopul. Acum, pentru ca am reusit sa realizam un micro-receiver atat de mic, acesta poate ramane conectat mereu la laptop astfel incat utilizatorii grabiti sa castige timp si in plus sa nu mai fie ingrijorati sa nu-l piarda”.
*comparat cu alte receivere USB de 27 MHz pentru mausi de laptop, lansate incepand cu 1 martie 2007 si pana in prezent.

Mouse-ul cu cel mai mic receiver USB din lume

1 / 4

Scrolling avansat si performant

Pentru a maximiza productivitatea, VX Nano dispune de rotita de scroll MicroGear Precision, prezenta si la mausii laser fara fir Logitech MX Revolution si VX Revolution for Notebooks. In momentul in care rotita se afla in modul de scroll ultra-rapid, utilizatorii pot naviga prin documente mari cu doar o usoara atingere a acesteia. Pentru a comuta la modul de scroll precis click-dupa-click, utilizatorii trebuie doar sa apese pe rotita de scroll. Butoanele mausului de directionare inainte si inapoi permit navigarea pe Internet fara efort de-alungul paginilor si documentelor, in timp ce tasta de cautare One-Touch permite afisarea instant a rezultatelor motorului de cautare preferat. Un motor laser permite un control lin si acuratete in miscare pe aproape orice suprafata, iar tehnologia digitala cordless 2.4 GHz a Logitech ofera o conexiune wireless puternica.

Mouse-ul cu cel mai mic receiver USB din lume

2 / 4

Design ultra-portabil

Fiind un maus premium pentru utilizatorii aflati mereu pe drumuri, VX Nano are un design ce il face ultra-portabil, putand fi adapostit atat intr-o geanta de laptop, cat si in buzunar sau borseta. Forma placut conturata a mausului, impreuna cu aplicatiile de cauciuc pentru o manevrare sigura, ofera un confort exceptional.

Baza mausului VX Nano dispune de un capac, in spatele caruia sunt plasate doua baterii AAA si un compartiment de stocare pentru receiverul nano.

Mouse-ul cu cel mai mic receiver USB din lume

3 / 4

Preturi si disponibilitate

Logitech VX Nano for Notebooks este disponibil la un pret recomandat de 70 euro.

Noi l-am gasit aici:

Mouse-ul cu cel mai mic receiver USB din lume

4 / 4

Rasfoieste in continuare

Top 5 orase europene cu targuri de Craciun de vis

In perioada sarbatorilor, suntem cu totii cuprinsi de frenezia cumparaturilor. Iar daca acestea pot fi facute la targurile de Craciun din orase europene cu traditie, bucuria este cu atat mai mare. Iata cinci dintre orasele europene cu cele mai frumoase targuri de Craciun.


Mouse-ul cu cel mai mic receiver USB din lumeArticole recomandate


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.