M800

M800 este un telefon Tri Band - 900/1800/1900 Mhz. Ecranul este de 1.3" (3,3cm), 128 x 160 pixeli, 260.000 culori, TFT. Mai mult, ecranul ofera functii Touchscreen de inalta senzitivitate. Telefonul prezinta sunet polifonic, 64biti, dar si functie de vibratie. Functiile sale sunt extrem de complexe - de la aplicatii MP3 si MP4, la jocuri, alarma complexa (inclusiv inchidere si deschidere a telefonului la anumite ore), calculator, calendar si alte programe extrem de utile, ce fac din M800 un telefon cu functii de divertisment, dar si unul extrem de practic pentru cei cu un program alert.

Ceas de mana cu telefon mobil

1 / 6

M800

Memoria interna este de 128MB, telefonul venind si cu 10 tipuri de fotografii pentru ecranul de Standby. M800 suporta inregistrare, inclusiv a apelurilor telefonice. Conform producatorului, bateria telefonului rezista pana la 150 de ore in standby sau 6 ore de convorbiri. Meniul prietenos este in limba engleza, telefonul oferind ca functii suplimentare si WAP, SMS, MMS, conectivitate prin Bluetooth.

Ceas de mana cu telefon mobil

2 / 6

M800

Telefonul poate fi utilizat fie vorbind la ... ceas, fie utilizand casca Bluetooth inclusa in pachet. Astfel, fara fire, ceasul cu telefon mobil poate fi extrem de usor de folosit. Alaturi de gadget este inclus in pret si un cablu USB cu ajutorul caruia incarcarea poate fi facuta si direct de la laptop sau desktop sau se pot transfera informatii din si catre computer. Cu dimensiuni de 61.1x44.5x17.8mm, M800 se remarca drept un gadget ultra-modern.

Ceas de mana cu telefon mobil

3 / 6

M800

www.MarketOnline.ro ofera acest produs pe piata romaneasca, in serie limitata, la pretul de 1.014,62 lei (inclusiv TVA). Oficialii magazinului promit livrare imediata, stocul fiind insa unul limitat. Ceasul de mana cu telefon mobil M800 este compatibil cu orice retea GSM din Romania, iar garantia este asigurata de MarketOnline.ro pentru o perioada de 12 luni.

Ceas de mana cu telefon mobil

4 / 6

M800

"M800 este propus clientilor MarketOnline in serie limitata, insa asigurand toate conditiile pentru o utilizare fara griji – de la instructiuni de utilizare in limba romana si pana la garantie, respectand promisiunile noastre de 7 stele chiar si in cazul unor produse ce nu sunt direct dedicate pietei romanesti", a explicat Mugur Frunzetti, managing partner al Grifon Group, compania care detine magazinul online www.MarketOnline.ro. "Am testat personal gadgetul M800 inainte de a decide ca el corespunde exigentelor clientilor nostri si l-am introdus in oferta MarketOnline.ro numai dupa ce el a trecut testului practic", a mai spus Frunzetti, declarandu-se extrem de incantat in primul rand de utilitatea ceasului de mana cu telefon mobil.

Ceas de mana cu telefon mobil

5 / 6

M800

Pentru o experienta completa chiar inainte de a cumpara produsul, www.MarketOnline.ro a realizat pe blog si un video review, pe care le puteti accesa dand click aici.

Ceas de mana cu telefon mobil

6 / 6

Rasfoieste in continuare

Allview lanseaza un nou telefon pentru segmentul de business

Tastatura qwerty, sincronizare, hotspot, camera foto de 3.2 MP, conectivitate Wi-Fi si prin 3G HSDPA sunt cateva dintre caracteristicile noului model Dual SIM 3G Qwerty Q2 Cloud.


Ceas de mana cu telefon mobilArticole recomandate