Cyber-shot W300

O rezolutie extrem de inalta, de 13.6 megapixeli efectivi, asigura o marire a detaliilor pentru imagini de dimensiuni A3 sau chiar mai mari. Performanta optica este obtinuta de obiectivul Carl Zeiss de inalta calitate, cu zoom optic 3x.

W300 exceleaza prin fotografii precise, clare, in conditii de lumina slaba, unde alte camere razbesc cu greu. Sensibilitatea maxima este sustinuta de un nivel ISO foarte ridicat de 6400. Impreuna cu functia Sony originala de reducere a zgomotului Clear RAW Noise Reduction si stablilizatorul de imagine Super Steady Shot, fac modelul W300 sa aiba excelente rezultate fara un trepied, in momente cu lumina slaba.

Cyber-shot W300: Eleganta robusta

1 / 5

Cyber-shot W300

De asemenea, nou la Cyber-shot, modul EX High-Speed Burst permite realizarea de fotografii in rafala de pana la cinci cadre pe secunda, ideal pentru miscarile rapide ale sportivilor.

Tehnologia imbunatatita Face Detection regleaza expunerea si tonalitatea pielii cu scopul obtinerii unor portrete minunate cu orice subiect. Acum ofera chiar o mai mare viteza de urmarire si abilitatea de a face diferenta in mod automat intre copii si adulti. O alta inovatie a Sony, Smile Shutter, asteapta pana cand subiectul zambeste si apoi se declanseaza automat pentru chipuri vesele in fiecare fotografie.

Cyber-shot W300: Eleganta robusta

2 / 5

Cyber-shot W300

Sustinut, de asemenea, de procesorul BIONZ, optimizorul de gama dinamica ajusteaza in mod automat expunerea pentru obtinerea unor rezultate cu aspect cat mai natural. Este extrem de eficient in scenele puternic iluminate din spate, unde exista riscul pierderii detaliilor in zonele din imagine cu lumina foarte crescuta sau a celor umbrite.

Ecranul luminos, mare, de 2.7 inci, Clear Photo LCD, ofera o rezolutie excelenta (230k puncte) si asigura suficient contrast pentu incadrare si vizualizarea fotografiilor chiar si in lumina naturala a soarelui. Camera mai este prevazuta cu un vizor optic care ofera o familiaritate mai mare pentru utilizatorii de camere analogice care trec la cele digitale.

Cyber-shot W300: Eleganta robusta

3 / 5

Cyber-shot W300

Iesirea High Definition permite vizionarea imaginilor la dimensiuni foarte mari pe orice televizor HD Ready. Va puteti bucura de HD slide show pe un fundal muzical si cu efecte vizuale. Conectarea la orice televizor BRAVIA compatibil PhotoTV HD (prin intermediul unui cablu-adaptor de iesire optional) ofera imagini incredibile HD cu un realism si detalii extraordinare.

Exista o multitudine de functii de management pentru a pastra un traseu al memoriilor fiecaruia. Alegerea functiilor de retusare de pe camerea fac usoara ajustarea imaginilor fara nevoia de a avea un calculator personal.

Cyber-shot W300: Eleganta robusta

4 / 5

Cyber-shot W300

Modelul W300 este foarte usor de utilizat chiar si de incepatorii in fotografie digitala. Intelligent Scene Recognition (recunoasterea inteligenta a scenei) elimina orice incertitudini legata de setarea corecta a camerei pentru o plaja de situatii comune de fotografiere. Utilizatorii incepatori vor aprecia ghidul de functii prietenos si modul Easy Shooting care face totul simplu, fara a compromite insa calitatea fotografiilor.

Cyber-shot W300: Eleganta robusta

5 / 5

Rasfoieste in continuare

Allview lanseaza un nou telefon pentru segmentul de business

Tastatura qwerty, sincronizare, hotspot, camera foto de 3.2 MP, conectivitate Wi-Fi si prin 3G HSDPA sunt cateva dintre caracteristicile noului model Dual SIM 3G Qwerty Q2 Cloud.


Cyber-shot W300: Eleganta robustaArticole recomandate