ESPA este recunoscuta pe plan mondial datorita calitatii impecabile

ESPA este recunoscuta pe plan mondial datorita calitatii impecabile a servicilor pe care le ofera si a stilului rafinat regasit in toate centrele sale. De mai mult de 10 ani, ESPA se regaseste pe pietele de 4*, 5* si 6*, remarcandu-se si prin designul stilat al spa-urilor sale. Complexul exclusivist Silver Mountain din Poiana Brasov ofera cadrul perfect pentru prezenta ESPA, Romania devenind astfel prima tara din Europa de Est in care este prezenta renumita companie si se aliniaza la cele mai cunoscute locatii ale lumii, precum Monte Carlo, Milano, Hong Kong, Miami, Londra, Insulele Maldive si multe altele.

ESPA: SPA de lux, premiera in Romania

1 / 4

CEO si fondator al ESPA, Susan Harmsworth, este cea care a impregnat

CEO si fondator al ESPA, Susan Harmsworth, este cea care a impregnat filosofia dupa care este guvernata ESPA: o fuziune de elemente si hotararea de a combina tratamentele terapeutice clasice si moderne cu cele mai avansate ingrediente folosite pentru ingrijirea pielii. Rezultatul este o combinatie deosebita de produse, tratamente si servicii care pastreaza cele mai benefice aspecte ale aromoterapiei, hidroterapiei, thalasoterapiei si phytoterapiei.

“Am descoperit in Silver Mountain partenerul potrivit prin intermediul caruia am patruns pe piata est-europeana, iar in Trend Hospitality consultantii ideali alaturi de care am analizat cerintele acestui tip de piata. Venim cu un concept absolut nou de spa, de aceea suntem increzatori ca vom cuceri si acest public.”, a declarat Susan Harmsworth, CEO si fondator ESPA.


ESPA: SPA de lux, premiera in Romania

2 / 4

Brandul ESPA va fi lansat pe piata din Romania prin intermediul companiei

Brandul ESPA va fi lansat pe piata din Romania prin intermediul companiei de consultanta Trend Hospitality.
“ESPA reprezinta luxul si calitatea cea mai inalta in materie de spa si beauty, de aceea prezenta lor in cadrul Silver Mountain a venit natural. Premiera ESPA in Romania este un pas pe care piata tratamentelor de infrumusetare il face spre o oferta de servicii de prima clasa, iar in calitate de consultanti in acest domeniu ne vom asigura ca se respecta particularitatile acestui tip de piata fara a fi alterat conceptul ESPA.”, a declarat Tinu Sebesanu, CEO Trend Hospitality.

ESPA: SPA de lux, premiera in Romania

3 / 4

Superioritatea marcii ESPA este certificata prin premiile obtinute

Superioritatea marcii ESPA este certificata prin premiile obtinute la nivel mondial, cele mai recente fiind: SpaAsia Crystal Awards Best Spa Company (2007), SpaAsia Crystal Awards Best In-Spa Education Programme (2007), Conde Nast Traveller Innovation&Design Awards – Leisure Category (2007) , Spa Finder Reader’s Choice Favourite Spa of the Maldives (2007).

Venirea ESPA in premiera in Romania reprezinta un moment foarte important atat pentru dezvoltarea servicilor in materie de beauty si spa, cat si pentru imbunatatirea mediului de afaceri pentru brandurile consacrate.

ESPA: SPA de lux, premiera in Romania

4 / 4

Rasfoieste in continuare

Panasonic lanseaza primul smartphone in martie 2012

Compania japoneza, unul din liderii mondiali in materie de produse electronice si electrocasnice atat pentru segmentul consumer, cat si pentru segmentele business si industrial a anuntat ca va ataca piata telefoanelor inteligente la inceputul anului viitor.


ESPA: SPA de lux, premiera in RomaniaArticole recomandate