OM Shanti Spa & Wellness: Investitie de 200.000 euro

Centrul se intinde pe doua etaje (300mp+terasa) avand doua mari componente: spa si wellness.

Zona wellness are 4 cabinete: camera de tratamente faciale, camera dedicata serviciilor de Sliming & Toning, Manichiura si Pedichiura, Spa Boutique si receptie. Zona spa cuprinde: camera de tratamente pentru cuplu, camera unde se realizeaza terapiile prin presopunctura si sectiunea de hidroterapie.

Investitia in centru, pentru prima faza de dezvoltare este de aproximativ de 200.000 Euro, cu un obiectiv de amortizare de trei ani. Cifra de afaceri estimata de manageri pentru primul an de functionare se situeaza in jurul sumei de 300.000 euro.OM Shanti Spa & Wellness de 5 stele dupa o investitie de 200.000 euro

1 / 6

Etapa intai de dezvoltare

“In momentul de fata ne aflam in etapa intai de dezvoltare”, spune Marian Carasava, Managing Partner Om Shanti Spa & Wellness, “urmand ca cea de-a doua faza sa fie finalizata pana la sfarsitul anului. Ne propunem sa dezvoltam un concept spa original, sa ne remarcam prin excelenta in servicii, sa realizam un cadru pentru profesionalizarea pietei, sa venim cu noutati si mai ales sa cream o comunitate a iubitorilor de spa, a celor in cautare de servicii de relaxare si sanatate”.

OM Shanti Spa & Wellness de 5 stele dupa o investitie de 200.000 euro

2 / 6

OM Shanti Spa & Wellness: Servicii si terapii I

Om Shanti Spa & Welness pune la dispozitia clientului o serie de servicii clasice (ritualuri de relaxare, masaje, terapii faciale, exfolieri si impachetari, hidroterapie, tratamente pentru maini si picioare) dar si multe terapii si tratamente noi pentru Romania: baie in lapte de magarita, masaj de patru ore, spa gourmet (ritualuri spa ce completeaza experienta senzoriala oferita de tratament prin elemete de mancarede exemplu ritualul African de Ciocolata si Cafea in care clientul va bea cafea biologica si va manca
ciocolata africana autentica), terapii pentru mama si copil sau spa boutique in cadrul centrului.

OM Shanti Spa & Wellness de 5 stele dupa o investitie de 200.000 euro

3 / 6

OM Shanti Spa & Wellness: Servicii si terapii II

70% din terapiile propuse de centru sunt formate din ritualuri de relaxare, ritualuri specifice (Maternity Ritual, Men Ritual), ritualuri de cuplu, Massage Rituals (Well Being Massage; Hot Stone Massage; Shiatsu Massage; Sweedish Massage; Deep Tissue Massage; Thai Massage; Tuina Massage; Couples Massage etc), Bathing Rituals, Hands & Feet Rituals, Stress Relief & Detox Rituals (de ex. Cellutox Rituals – o serie de terapii anticelulitice si detoxifiante etc).

Al doilea set de terapii si tratamente este format de categoria The Essentials OM SHANTI (Facial Essentials, Body Essentials; Grooming Services (epilat, machiaj, gene false etc).

OM Shanti Spa & Wellness de 5 stele dupa o investitie de 200.000 euro

4 / 6

OM Shanti Spa & Wellness: Brand-urile utilizate

De asemenea, Om Shanti Spa & Wellness ofera si alte servicii sau produse spa; Voucher Cadou (vouchere valorice ce pot fi oferite cadou si care se incadreaza in diferite sume), Card Cadou (ce contine denumiri si terapii predefinite), Pachete Spa (programe care se intind pe perioada unei saptamani sau a unei luni si care au obiective specifice: ameliorarea durerilor de spate, detoxifiere).

Printre brandurile utilizate in cadrul centrului mentionam Biossentials (Malaezia), Le Comptoir du Spa (Franta), Mia Sensa (Franta), Jessica Cosmetics (SUA) si Pevonia Botanica (SUA).

OM Shanti Spa & Wellness de 5 stele dupa o investitie de 200.000 euro

5 / 6

OM Shanti Spa & Wellness: Target

Target-ul principal al noului dayspa este reprezentat de persoane in cautare de servicii de relaxare: femei si barbati cu varste intre 25-50 de ani, cu venituri si educatie care sa le permita sa investeasca in ei insisi, oameni ce lucreaza in mediul business, antreprenori sau persoane cu meserii liberale, interesate de sanatate si preventie, preocupate de starea lor de bine si de ingrijirea personala.

Targetul Om Shanti este obisnuit sa isi petreaca timpul liber in afara casei, fiind un public activ, sofisticat, cunoscator si intr-o permanenta cautare de informatie.OM Shanti Spa & Wellness de 5 stele dupa o investitie de 200.000 euro

6 / 6

Rasfoieste in continuare

Top 5 orase europene cu targuri de Craciun de vis

In perioada sarbatorilor, suntem cu totii cuprinsi de frenezia cumparaturilor. Iar daca acestea pot fi facute la targurile de Craciun din orase europene cu traditie, bucuria este cu atat mai mare. Iata cinci dintre orasele europene cu cele mai frumoase targuri de Craciun.


OM Shanti Spa & Wellness de 5 stele dupa o investitie de 200.000 euroArticole recomandate


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.