Carol Parc Hotel celebreaza inedit Pastele Catolic si Floriile, minunata

Carol Parc Hotel celebreaza inedit Pastele Catolic si Floriile, minunata sarbatoare de primavara a romanilor.

Decorul general este alcatuit dintr-un palat pe varf de deal, o poveste despre Bucurestiul de altadata si privelistea asupra orasului.

La toate acestea se adauga o expozitie cu vanzare de arta florala semnata Green Art by Roxana Sofronie, decoratiuni pascale dulci si ciocolata artizanala italiana (Venchi) si belgiana (Bruyerre).

Sarbatoarea se continua cu un Brunch in ziua de 12 aprilie.


Sarbatoarea Floriilor si Pastele Catolic, sarbatorite la Carol Parc

1 / 3

Gastronomia traditionala de Paste

Daca va doriti o calatorie, veti avea parte de una gastronomica ce include feluri traditionale pentru Sarbatoarea de Paste, nu doar din Romania, ci si din tari precum Franta, Germania si Italia. Acestea le puteti experimenta de asemenea in perioada 10 - 20 aprilie in restaurantul Poem.

Invitatia "Weekend-ul Floriilor" contine Cina cu meniu international de Paste (sambata 11 aprilie), Camera Deluxe si Brunch (duminica 12 aprilie)

Pret: 229 euro/2 persoane.


Sarbatoarea Floriilor si Pastele Catolic, sarbatorite la Carol Parc

2 / 3

In acelasi week-end puteti vizita

  • Parcul Carol va sta la dispozitie primavara. Alegeti sa faceti o plimbare, nu inainte de a afla povestea nespusa de la 1906 a parcului si a arhitectului Suter.
  • Unica scara naturala urbana din oras, celebra Strada Xenofon, coboara din piateta Carol Parc Hotel, direct in parc. O gasiti in capatul Aleii Suter.
  • Targul Taranului Roman la Bursa de Marfuri. In fiecare duminica (la 5 minute plimbare de la Carol Parc Hotel) gazduieste preparate naturale traditionale romanesti (aduse direct din gospodariile taranesti ) si produse italiene, sub conceptul “Slow Food”.

Sarbatoarea Floriilor si Pastele Catolic, sarbatorite la Carol Parc

3 / 3

Rasfoieste in continuare

Kingston Digital lanseaza cel mai rapid stick USB

DataTraveler HyperX 3.0 a fost creat pentru pasionatii de jocuri si tehnologie si ofera cea mai rapida viteza si cea mai mare capacitate al unui dispozitiv de stocare USB Kingston. Viteza si capacitatea de stocare sporite le permit utilizatorilor sa stocheze rapid documentele.


Sarbatoarea Floriilor si Pastele Catolic, sarbatorite la Carol Parc