Migato, in Romania

Migato, cel mai mare lant de magazine de incaltaminte si accesorii din Grecia, intrat pe piata din Romania la sfarsitul anului 2008, deschide cel de-al doilea magazin situat pe Calea Dorobantilor.

Brand-ul detine aproximativ o suta de magazine in Grecia si a fost adus in tara prin intermediul companiei Shoes&Fashion, infiintata in anul 2008, unic distribuitor pe piata romaneasca pentru produsele marca Migato.


Migato: Patruzeci de magazine noi in tara pana in 2012

1 / 5

Strategie de dezvoltare pentru 2009

Pe parcursul anului 2009, importatorul brandului Migato in Romania, Shoes&Fashion, vrea sa deschida inca cinci reprezentante in cele mai circulate zone centrale din Bucuresti precum Bulevardul Magheru, Shopping Center Unirea, precum si alte centre comerciale.

Migato intra pe piata din Romania cu incaltaminte de dama, genti, curele, dar si incataminte pentru barbati.

Primul magazin din afara Bucurestiului va fi deschis toamna aceasta in centrul comercial Euro Mall din Galati. ”Pana la sfarsitul anului 2012 vrem sa deschidem patruzeci de magazine Migato in principalele orase din Romania”, a mentionat directorul general Fashion&Shoes, Lilia Bitzaraki.

Migato: Patruzeci de magazine noi in tara pana in 2012

2 / 5

Branduri prezente in magazin

Lansarea magazinului din Calea Dorobantilor se realizeaza prin intermediul unui concept deosebit: colectia primavara-vara fiind prezentata sub forma unei calatorii virtuale pe meleagurile grecesti pentru a descoperi frumusetile, istoria si cultura elena „la pas” cu cei mai moderni si comozi pantofi si cele mai atractive accesorii.

Migato pune la dispozitia clientului branduri internationale de pantofi si accesorii printre care se numara Camille, KillDoll sau Bioshoes, ce promoveaza concepte precum: diversitatea si confortul.

Magazinul se adreseza unui public format in principal de femei cu venituri peste medie, preocupate de business si care vor sa fie mereu in pas cu ultimele tendinte din moda.


Migato: Patruzeci de magazine noi in tara pana in 2012

3 / 5

Investitie de 200.000 euro

Situat intr-o zona centrala a Bucurestiului, Calea Dorobantilor, intr-un spatiu modern cu aranjamente minimaliste, toate noile creatii ale brandului Migato, atat pentru femei cat si pentru barbati sunt prezentate intr-o maniera unica.

Pana in prezent s-au investit aproximativ 200.000 Euro in cele doua magazine”, mentioneaza Lilia Bitzaraki.

In acelasi timp, managementul companiei considera ca designul magazinului si modul in care sunt tratati clientii au un impact deosebit, fiind unul din elementele distinctive ale magazinului.

Migato: Patruzeci de magazine noi in tara pana in 2012

4 / 5

Istoria Migato

Brandul Migato a fost lansat in Grecia in anul 1983 de catre Panagiotis Gatos si Maria Zacharaki- Gatos.

Astazi, Migato reprezinta un brand cunoscut de incaltaminte si accesorii avand peste 70 de magazine pe teritoriul tarii elene si in Cipru, iar la nivel international numara aproximativ 90 de puncte de vanzare cu showroom, urmand ca in Romania sa deschida cinci magazine pana la sfarsitul anului. In urmatorii cinci ani Shoes & Fashion preconizeaza ca va avea un numar de 30 de magazine sub marca Migato pe intreg teritoriul tarii.

Migato: Patruzeci de magazine noi in tara pana in 2012

5 / 5

Rasfoieste in continuare

Panasonic lanseaza primul smartphone in martie 2012

Compania japoneza, unul din liderii mondiali in materie de produse electronice si electrocasnice atat pentru segmentul consumer, cat si pentru segmentele business si industrial a anuntat ca va ataca piata telefoanelor inteligente la inceputul anului viitor.


Migato: Patruzeci de magazine noi in tara pana in 2012