Date si mai complexul Chrono au fost construite in dulcele stil Tudor,

Date si mai complexul Chrono au fost construite in dulcele stil Tudor, cu un ochi aruncat asupra liniilor unui bolid Porsche.

Grantour Date vine intr-un stil sport, cu un diametru de 41mm si cifrele marcate pe o suprafata circulara dispusa in exteriorul cadranului.

Dupa cum bine ii spune si numele, Date nu include alte indicatoare suplimentare, ci numai un decupaj pentru data, amplasat in dreptul orei 3. Cureaua din piele neagra prezinta mici perforatii, potrivite unui barbat care iubeste actiunea, miscarea si buna aerisire a incheieturii.


Tudor Grantour Date si Chrono

1 / 3

Chrono, mai sofisticat

Grantour Chrono este mai sofisticat. Designul de referinta se pastreaza in mare parte, insa apar noi indicatoare pe cadran, noi controale si o curea mai agresiva, cu gauri de mari dimensiuni.

In dreptul orei 4, Tudor a asezat un decupaj atractiv, care lasa sa se vada atat data curenta, cat si cea precedenta, respectiv urmatoare.


Tudor Grantour Date si Chrono

2 / 3

In dreptul orei 6 exista un mini indicator pentru ore, in dreptul

In dreptul orei 6 exista un mini indicator pentru ore, in dreptul orei 3 unui pentru 30 de minute, iar in dreptul orei 9, un indicator pentru secunde.

Cronometrul porneste si se opreste la apasarea a doua butoane asezate cu stil in dreptul orelor 2 si 4.

Sursa: Yuppy


Tudor Grantour Date si Chrono

3 / 3

Rasfoieste in continuare

Allview lanseaza un nou telefon pentru segmentul de business

Tastatura qwerty, sincronizare, hotspot, camera foto de 3.2 MP, conectivitate Wi-Fi si prin 3G HSDPA sunt cateva dintre caracteristicile noului model Dual SIM 3G Qwerty Q2 Cloud.


Tudor Grantour Date si Chrono