#1 Gisele BŁndchen: 17,5 milioane euro

Gisele Bündchen a castigat cu 7 milioane euro mai putin in perioada iunie 2008-iunie 2009 fata de suma castigata cu un an in urma, ca urmare a incheierii unor contracte printre care se numara si cel cu Victoria’s Secret.

Cu toate acestea, topmodelul brazilian se afla pentru al doilea an consecutiv pe primul loc in topul celor mai bine platite modele din lume.

Dupa campanii de succes pentru nume precum Versace, Dior sau True Religion jeans si lansarea propriului brand de incaltaminte, Gisele Bündchen, in varsta de 28 de ani, a castigat 17,5 milioane euro anul trecut.

Sursa foto: Wikimedia.org
Autor: Tiago Chediak


Milioane de euro castigate din modelling

1 / 6

#2 Heidi Klum: 11,32 milioane euro

Heidi Klum are 35 de ani, este mama a trei copii si unul dintre “ingerii” de la Victoria’s Secret.

Cea mai mare parte a averii si-a castigat-o din campanii publicitare si emisiuni TV precum Project Runway si Germany’s Next Top Model.

Printre brand-urile care se bucura de prezenta ei se regasesc nume de la Diet Coke si Volkswagen, pana la McDonalds si LG.

De asemenea, a realizat design-ul pentru o gama de sandale pentru brand-ul Birkenstock.


Milioane de euro castigate din modelling

2 / 6

#3 Kate Moss: 5,8 milioane euro

Chiar daca a fost deseori criticata din cauza faptului ca s-a ingrasat sau pentru ca ar fi prea batrana pentru modeling, Kate Moss, in varsta de 35 de ani, ramane in continuare in fruntea clasamentelor celor mai apreciate fotomodele din lume.

Totodata, ea a avut un succes imens fiind imaginea unor brand-uri precum Longchamp, Versace si David Yurman si lansarea propriului brand, Topshop, in New York, toate acestea aducandu-i venituri de 5,8 milioane euro in ultimul an.

Sursa foto: Coty


Milioane de euro castigate din modelling

3 / 6

#4 Adriana Lima: 5,6 milioane euro

Adriana Lima a devenit celebra in lumea modeling-ului odata cu semnarea contractului de colaborare cu brand-ul de lenjerie Victoria’s Secret.

Desi la sfarsitul acestui an va termina colaborarea cu Maybelline, cea care a fost odata Ford “Supermodel of the year” este ocupata si in afara podiumului prezentarilor de moda.


Milioane de euro castigate din modelling

4 / 6

#5 Doutzen Kroes: 4,2 milioane euro

Doutzen Kroes este ultimul “inger” care a intrat in familia Victoria’s Secret si a inceput recent colaborarea cu brand-ul de jeans Seven For All Mankind, dupa ce expirase contractul ei cu DeBeers.

De asemenea, modelul olandez in varsta de 24 de ani este imaginea companiei de cosmetice L`Oreal si a parfumului Eternity, semnat de Calvin Klein.

Sursa foto: Victoria's SecretMilioane de euro castigate din modelling

5 / 6

#6 Alessandra Ambrosio: 4,2 milioane euro

Alessandra Ambrosio, in varsta de 28 de ani, a revenit toamna trecuta pe podiumul prezentarilor Victoria’s Secret, dupa numai trei luni de la nasterea primului sau copil.

Si-a inceput cariera de fotomodel pentru colectiile Pink, iar astazi a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume care promoveaza brand-ul.

Alessandra Ambrosio lucreaza de asemenea pentru retailer-ul european de imbracaminte C&A si magazinul mexican Liverpool.


Milioane de euro castigate din modelling

6 / 6

Rasfoieste in continuare

De ce merita sa faci o vizita in Thailanda? Un motiv ar fi plajele...

Obiectivele preferate de romani in Thailanda sunt destinatiile cu plaje, din sud: Phuket, Koh Phangan, Krabi, dar si Hua Hin, sau Bangkok, potrivit reprezentantilor Autoritatii pentru Turism din Thailanda. Iata cateva detalii despre aceasta tara exotica, cu peisaje si plaje care iti taie respiratia cu frumusetea lor.


Milioane de euro castigate din modellingArticole recomandate