Cel mai discret model

Actualul model Opirus este cel mai discret model din gama de modele Kia.

Si cel mai putin atractiv. A fost conceput intr-o alta perioada a marcii Kia si deja nu-si mai are locul in gama actuala.

Tocmai de aceea, coreenii vor sa inlocuiasca rapid acest model, iar succesorul este deja gata.

Kia a prezentat primele schite ale noului Opirus (Amanti) pe alte piete, iar schimbarea este uriasa.

Noua Kia Opirus devine atractiva

1 / 3

Deocamdata, Kia numeste (provizoriu) VG acest model, dar precizeaza

Deocamdata, Kia numeste (provizoriu) VG acest model, dar precizeaza ca va inlocui Opirus. Nu se stie daca numele VG va fi pastrat si pentru versiunea de serie sau masina se va numi tot Opirus.

Cert este ca pozele prezentate de Kia arata o cu totul alta atitudine. Linii originale, atractive, dinamice, care vor atrage cu siguranta atentia unei anumite categorii de clienti.

Noul Opirus se vrea a fi cel mai luxos model al gamei Kia, o alternativa pentru cei ce vor ceva premium. Poate e mult spus premium avand in vedere ca vorbim de Kia, dar este cert ca noul model va avea finisari, materiale si echipamente caracteristice masinilor premium.

Evident, lipseste imaginea, dar acest aspect va fi compensat cu un pret de vanzare mai mult decat tentant.

Noua Kia Opirus devine atractiva

2 / 3

Dotari si performante

Actualul Opirus a fost lansat in 2003 si se vrea o alternativa la mai titratele modele cu pretentii din Europa.

Desi bine echipat si bine lucrat, Opirus pierde mult datorita stilului. Farurile si grila fata seamana mult cu cele ale unei vechi generatii Mercedes E-Klasse.

Chiar si asa masina fiind descrisa de multi ca fiind pur si simplu urata. Opirus costa, in Romania 38.884 euro (TVA inclus), masina fiind disponibila cu un singur motor, cuplat la o cutie de viteze automata.

Propulsorul este un V6 de 3,8 litri, care livreaza 266 CP si 353 Nm. Maisna ccelereaza de la 0 la 100 km/h in 7,5 secunde si atinge o viteza maxima de 230 km/h, in conditiile unui consum mixt de 10,9 l/100 km.

Sursa: Sotto

Noua Kia Opirus devine atractiva

3 / 3

Rasfoieste in continuare

De ce merita sa faci o vizita in Thailanda? Un motiv ar fi plajele...

Obiectivele preferate de romani in Thailanda sunt destinatiile cu plaje, din sud: Phuket, Koh Phangan, Krabi, dar si Hua Hin, sau Bangkok, potrivit reprezentantilor Autoritatii pentru Turism din Thailanda. Iata cateva detalii despre aceasta tara exotica, cu peisaje si plaje care iti taie respiratia cu frumusetea lor.


Noua Kia Opirus devine atractiva
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.