Productie in serie

Cei de la Mini au declarat imediat dupa prezentarea noului Mini Coupe Concept ca se asteapta la reactii pozitive din partea publicului.

Reactii care sa-i incurajeze sa produca in serie modelul. De fapt, decizia privind productia de serie fusese deja luata, dupa cum a dezvaluit recent un oficial BMW.

Acesta a afirmat ca Mini Coupe va fi produs in serie la uzina din Oxford, alaturi de un alt model, despre care nu stie nimic, dar este foarte probabil sa fie o versiune roadster a coupe-ului.

Productie de serie pentru cel mai exotic Mini

1 / 3

50 de ani de la lansarea Mini-ului original

Prezentat cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la lansarea Mini-ului original, Mini Coupe Concept a impresionat prin faptul ca arata foarte exotic, desi abordeaza acelasi til, cu mici variatii, ale modelului actual Mini Cooper S.

Mini Coupe ConceptInteriorul conceptului este o reinterpretare la nivel de detaliu al celui de pe Mini JCW, la fel ca si exteriorul masinii.

Aceleasi puternice influente retro combinate cu sportivitatea data de scaunele cu suport lateral, pedalierul din aluminiu si finisarile care evoca stil si dinamica.

Productie de serie pentru cel mai exotic Mini

2 / 3

Dotari si performante

Sub capota masinii se regaseste propulsorul turbo de 1,6 litri de pe modelul JCW. Cu 211 CP si 260 Nm (280 Nm in overboost), Mini Coupe Concept promite performante dinamice excelente. Mai ales datorita greutatii reduse, dar si platformei tehnice provenite de la John Cooper Works.

Fata de modelul Mini normal cu acelasi motor, noul Mini Coupe va livra performante mai bune si o agilitate de invidiat. Mini nu a publicat cifrele corespunzatoare performantelor dinamice, dar ne putem astepta la o acceleratie 0 - 100 km/h in sub 6 secunde si o viteza maxima de aproape 250 km/h.

Masina arata cat se poate de bine, iar versiunea roadster, care va fi - se pare - prezentata tot la Salonul Auto de la Frankfurt promite sa impresioneze la fel de mult.

Sursa: SottoProductie de serie pentru cel mai exotic Mini

3 / 3

Rasfoieste in continuare

Panasonic lanseaza primul smartphone in martie 2012

Compania japoneza, unul din liderii mondiali in materie de produse electronice si electrocasnice atat pentru segmentul consumer, cat si pentru segmentele business si industrial a anuntat ca va ataca piata telefoanelor inteligente la inceputul anului viitor.


Productie de serie pentru cel mai exotic MiniArticole recomandate