Terapia Lulur Traditional Body Treatments

Terapia Lulur Traditional Body Treatments ( 195 lei/ 45 min)

- este renumita pentru proprietatile sale relaxante si purificatoare, revitalizand pielea trecuta prin soarele verii; are o combinatie de plante cu efecte regenerante si de tonifiere pentru tesuturile de suprafata: Vetiver, Pandanus Odorus, Turmeric, Citronella, Sepang Wood.

Terapia Boreh Traditional Body Treatment are o combinatie de condimente exotice cu efect stimulator de incalzire. Este perfecta aceasta masca pentru persoanele carora venirea toamnei le aduce dureri reumatice, spasme musculare, disconfort total. Continutul de catel de usturoi, nucsoara, scortisoara, ghimbir, frunza de lamaie, citronella, dau efectul de incalzire, tratand delicat zonele cu probleme.


Terapii de toamna la Spa

1 / 4

Mococa Borneo Body Wrap (195 lei / 45min)

-

Mococa Borneo Body Wrap (195 lei / 45min)

- are o aroma ametitoare de cacao, lapte de cococs si cafea, confera o hidratare placuta si in acelasi timp o desfatare a simturilor, contine ingrediente cu efecte anti- oxidante si calmante, este o bogata sursa de vitamine si minerale. Pudra de cacao era denumita de poporul mayas “mancarea zeilor”, fiind folosita in tratarea a numeroase afectiuni. Aceasta masca mai contine: Borneo Cocoa, Borneo Coffee, Pumice Ground, Patchouli.

Se recomanda inaintea impachetarilor sus mentionate bai relaxante, mineralizante, sau cu diverse saruri cu proprietati terapeutice. Astfel, terapia poate dura pana la 2 ore, sau chiar mai mult si include: o baie, un wrap (impachetare), un masaj cu uleiuri potrivite pentru fiecare tip de problema.


Terapii de toamna la Spa

2 / 4

Hot Stone Massage

O terapie potrivita odata cu venirea toamnei este si Hot Stone Massage, un masaj terapeutic cu roci vulcanice (250 lei, 75min).

Este un masaj recomandat pentru decontracturare musculara ; pietrele sunt extrase din vulcanii din Peru, se incalzesc in prealabil, in functie de cat suporta persoana care beneficiaza de aceasta terapie.

Este recomandat de 1-2 ori pe saptamana persoanelor cu tensiuni musculare permanente sau trecatoare, acumulate pe parcursul unei zile de lucru, sau datorate anumitor probleme medicale. Acest masaj poate fi considerat un adevarat tratament pentru :probleme musculare
• tulburari de somn (insomnie)
• antistress.Terapii de toamna la Spa

3 / 4

Acupunctura

Acupunctura ( 120 lei, 20 min), aceasta tehnica mostenita din cele mai vechi timpuri, se dovedeste a fi din ce in ce mai utilizata pentru numeroase afectiuni

Biossentials a conceput si produse pentru terapii la domiciliu, pentru a putea crea un mic spa in intimitatea casei.

Terapii recomandate de catre Daniela Dumitru (terapeut Om Shanti spa)


Terapii de toamna la Spa

4 / 4

Rasfoieste in continuare

Top 5 orase europene cu targuri de Craciun de vis

In perioada sarbatorilor, suntem cu totii cuprinsi de frenezia cumparaturilor. Iar daca acestea pot fi facute la targurile de Craciun din orase europene cu traditie, bucuria este cu atat mai mare. Iata cinci dintre orasele europene cu cele mai frumoase targuri de Craciun.


Terapii de toamna la SpaArticole recomandate


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.