Terapia Lulur Traditional Body Treatments

Terapia Lulur Traditional Body Treatments ( 195 lei/ 45 min)

- este renumita pentru proprietatile sale relaxante si purificatoare, revitalizand pielea trecuta prin soarele verii; are o combinatie de plante cu efecte regenerante si de tonifiere pentru tesuturile de suprafata: Vetiver, Pandanus Odorus, Turmeric, Citronella, Sepang Wood.

Terapia Boreh Traditional Body Treatment are o combinatie de condimente exotice cu efect stimulator de incalzire. Este perfecta aceasta masca pentru persoanele carora venirea toamnei le aduce dureri reumatice, spasme musculare, disconfort total. Continutul de catel de usturoi, nucsoara, scortisoara, ghimbir, frunza de lamaie, citronella, dau efectul de incalzire, tratand delicat zonele cu probleme.


Terapii de toamna la Spa

1 / 4

Mococa Borneo Body Wrap (195 lei / 45min)

-

Mococa Borneo Body Wrap (195 lei / 45min)

- are o aroma ametitoare de cacao, lapte de cococs si cafea, confera o hidratare placuta si in acelasi timp o desfatare a simturilor, contine ingrediente cu efecte anti- oxidante si calmante, este o bogata sursa de vitamine si minerale. Pudra de cacao era denumita de poporul mayas “mancarea zeilor”, fiind folosita in tratarea a numeroase afectiuni. Aceasta masca mai contine: Borneo Cocoa, Borneo Coffee, Pumice Ground, Patchouli.

Se recomanda inaintea impachetarilor sus mentionate bai relaxante, mineralizante, sau cu diverse saruri cu proprietati terapeutice. Astfel, terapia poate dura pana la 2 ore, sau chiar mai mult si include: o baie, un wrap (impachetare), un masaj cu uleiuri potrivite pentru fiecare tip de problema.


Terapii de toamna la Spa

2 / 4

Hot Stone Massage

O terapie potrivita odata cu venirea toamnei este si Hot Stone Massage, un masaj terapeutic cu roci vulcanice (250 lei, 75min).

Este un masaj recomandat pentru decontracturare musculara ; pietrele sunt extrase din vulcanii din Peru, se incalzesc in prealabil, in functie de cat suporta persoana care beneficiaza de aceasta terapie.

Este recomandat de 1-2 ori pe saptamana persoanelor cu tensiuni musculare permanente sau trecatoare, acumulate pe parcursul unei zile de lucru, sau datorate anumitor probleme medicale. Acest masaj poate fi considerat un adevarat tratament pentru :probleme musculare
• tulburari de somn (insomnie)
• antistress.Terapii de toamna la Spa

3 / 4

Acupunctura

Acupunctura ( 120 lei, 20 min), aceasta tehnica mostenita din cele mai vechi timpuri, se dovedeste a fi din ce in ce mai utilizata pentru numeroase afectiuni

Biossentials a conceput si produse pentru terapii la domiciliu, pentru a putea crea un mic spa in intimitatea casei.

Terapii recomandate de catre Daniela Dumitru (terapeut Om Shanti spa)


Terapii de toamna la Spa

4 / 4

Rasfoieste in continuare

De ce merita sa faci o vizita in Thailanda? Un motiv ar fi plajele...

Obiectivele preferate de romani in Thailanda sunt destinatiile cu plaje, din sud: Phuket, Koh Phangan, Krabi, dar si Hua Hin, sau Bangkok, potrivit reprezentantilor Autoritatii pentru Turism din Thailanda. Iata cateva detalii despre aceasta tara exotica, cu peisaje si plaje care iti taie respiratia cu frumusetea lor.


Terapii de toamna la SpaArticole recomandate