Display touchscreen de 2.8 inci

Tattoo este compact, echilibrat si cu dotari de bun simt. Pe partea frontala gasim un display touchscreen de 2.8 inci, cu o rezolutie de 320 x 240 pixeli (QVGA).

Sub display, tastele hardware de Home, Menu, Back si Zoom sunt mult mai bine plasate decat la Hero, acolo unde in special tasta Back poate da batai serioase de cap.

HTC Tattoo: Android pentru buzunare mai mici

1 / 5

Diferente

Barbia lui Hero lipseste la Tattoo, la fel si trackball-ul care a fost inlocuit cu o suprafata touch circulara.

HTC a declarat de curand ca display-ul este de tip rezistiv, asta pentru ca dimesniunile prea mici ale acestuia nu il recomandau pentru utilizarea numai cu degetul (capacitiv), cerand pe ici pe colo un stylus.

HTC Tattoo: Android pentru buzunare mai mici

2 / 5

Dotari

Telefonul are posterior o camera foto de 3.2 megapixeli, insa fara blit.

De apreciat este faptul ca HTC a inceput sa echipeze toate device-urile sale cu jack audio de 3.5mm, lucru care nu te obliga sa ramai "cramponat" la castile incluse in pachet.

Logo-ul Android este inscriptionat pe capac iar impresia generala este una foarte buna: Tattoo arata bine, nu scartaie, parand facut dintr-o bucata, din materiale de calitate.

HTC Tattoo: Android pentru buzunare mai mici

3 / 5

Tehnic vorbind, lucrurile au ramas cam la fel cu dispozitivele mai

Tehnic vorbind, lucrurile au ramas cam la fel cu dispozitivele mai vechi de la HTC. Avem acelasi procesor Qualcomm la 528 Mhz, memoria RAM de 256 MB, cea ROM de 512 MB (la fel cu Touch2).

Publicatiile din afara gen Engadget sau Gizmodo s-au tot plans ca Hero se cam poticneste pe alocuri in interfata Sense UI.

Ei bine, aceeasi interfata, cu tot Android-ul in toata splendoarea si functionaitatea lui, se regaseste si in Tattoo, iar aici specificatiile tehnice sunt un pic mai slabe (memoria RAM). HTC promite ca nu exista niciun fel de intarziere si terminalul se va dovedi foarte rapi

HTC Tattoo: Android pentru buzunare mai mici

4 / 5

Tattoo mai are ce-i trebuie omului ocupat, adica Bluetooth, WiFi,

Tattoo mai are ce-i trebuie omului ocupat, adica Bluetooth, WiFi, accelerometru, GPS, 3G si busola.

In rest, e un Android splendid acolo, plin de functii care il fac momentan unul dintre cele mai bune OS-uri mobile.

HTC ne surprinde in mod placut si de aceasta data, oderindu-ne un terminal accesibil, care se poate dovedi de succes mai ales datorita platformei Android.

Sursa: Yuppy


HTC Tattoo: Android pentru buzunare mai mici

5 / 5

Rasfoieste in continuare

Panasonic lanseaza primul smartphone in martie 2012

Compania japoneza, unul din liderii mondiali in materie de produse electronice si electrocasnice atat pentru segmentul consumer, cat si pentru segmentele business si industrial a anuntat ca va ataca piata telefoanelor inteligente la inceputul anului viitor.


HTC Tattoo: Android pentru buzunare mai miciArticole recomandate