Istorie de 40 de ani

In urma cu 40 de ani, afacerea Gap a inceput ca un magazin exclusiv de jeans in San Francisco.

“Denimul face parte din DNA-ul brandului Gap si pentru a sarbatori acest lucru, ne-am intors catre trecut si am reinventat stilul clasic american prin noua colectie “1969 Premium Jeans”. Denimul face parte din oricare garderoba, dar jeansii clasici premium nu au fost intotdeauna accesibili tuturor. Astfel, am creat aceasta colectie ce cuprinde jeansi cu croieli, detalii si finisaje de calitate, la un pret cu adevarat accesibil,” a declarat Marka Hansen, presedintele Gap America de Nord.

Gap lanseaza noua colectie

1 / 3

Noi modele si masuri

Odata cu noua colectie, Gap a reinventat modele si masuri pentru crearea unor jeansi “born to fit” care sa se potriveasca oricarei siluete, devenind un accesoriu flexibil, putand fi purtati oriunde, oricum si oricand. Blugii din noua colectie “1969 Premium Jeans” sunt complet restilizati, de la tipar pana la material, fermoare si productie.

Colectia “1969 Premium Jeans” cuprinde 10 masuri standard pentru barbati si femei, jeansii fiind prelucrati in stiluri clasice, de la cel mai intens ton pana la cele mai deschise nuante.

Gap lanseaza noua colectie

2 / 3

Galeria interactiva

Galeria interactiva pusa la dispozitie de Gap pe Facebook a fost creata prin transformarea paginii dedicata initial fanilor Gap, devenind locul unde vizitatorii pot vizualiza noua colectie de jeans si de asemenea, pot participa la campania interactiva “Born to fit” - una dintre cele mai puternice experiente dedicate consumatorilor dezvoltata pana acum pe Facebook.

Galeria interactiva contine mesajele si pozele fanilor Gap, exprimandu-si ideile personale despre talentele lor. Acestia se pot de asemenea inspira din mesajele postate de celebritati precum muzicieni, oameni de afaceri, designeri, declarandu-si talentul care ii defineste

Gap lanseaza noua colectie

3 / 3

Rasfoieste in continuare

De ce merita sa faci o vizita in Thailanda? Un motiv ar fi plajele...

Obiectivele preferate de romani in Thailanda sunt destinatiile cu plaje, din sud: Phuket, Koh Phangan, Krabi, dar si Hua Hin, sau Bangkok, potrivit reprezentantilor Autoritatii pentru Turism din Thailanda. Iata cateva detalii despre aceasta tara exotica, cu peisaje si plaje care iti taie respiratia cu frumusetea lor.


Gap lanseaza noua colectieArticole recomandate