Rendez-vous

Va place sa gatiti atunci cand aveti musafiri dar nu doriti sa va petreceti timpul in bucatarie, departe de prieteni si petrecere? Cu Rendez-vous veti putea sa serviti un meniu special cu ajutorul unor aparate electrocasnice intuitive.

Concept:

Rendez-vous este prima masa interactiva creata vreodata care se afla in centrul unor activitati precum gatitul, mancatul si socializarea cu musafirii. Blatul mesei este un scut de energie unic care furnizeaza aparatelor electrocasnice energia necesara functionarii fara a fi nevoie de alimentarea directa la priza. De exemplu, blenderul poate fi pus pe masa pentru a fi activat sau pentru incarcare. In plus, suprafata mesei are si un sistem de gatit cu inductie pe baza de senzori. Zonele de gatit nu sunt trasate, caldura instanta fiind transmisa direct la locul in care se afla tigaia.

Sub masa se afla sertare modulare in care pot incapea un cuptor, frigider sau orice aparat electrocasnic de care are nevoie un consumator. Astfel, gatitul devine o activitate sociala care ofera atat gazdei cat si musafirilor o cina delicioasa.

In plus, Rendez-vous este dotat cu un program va ghideaza pe durata intregului proces de pregatie a mancarii. La finalul sesiunii de gatit, sertarele se strang sub masa.

Rendez-vous reuneste intr-un cadru special socializarea, gatitul si mesele.


Electrolux prezinta tendintele viitorului: Rendez-vous si Volare

1 / 3

Rendez-vous

Beneficiile conceptului:

- Un spatiu complet, dedicat gatitului, socializarii si servirii mesei;
- Blat energetic la care poate fi conectat orice aparat electrocasnic,
- Intreaga suprafata a mesei este bazata pe tehnologia senzorilor;
- Sistemul modular permite posesorului sa-si creeze bucataria care se pliaza perfect pe nevoile sale;
- Un bucatar virtual ghideaza utilizatorul prin intregul proces de gatire;
- Bucataria devine inima casei.

Electrolux prezinta tendintele viitorului: Rendez-vous si Volare

2 / 3

Volare

Stilul de viata urban, orasele aglomerate si locuintele mici au creat nevoia unor spatii de gatit compacte, flexibile si netede. Aparatele electrocasnice trebuie sa fie usor de folosit, intuitive si sa nu ocupe foarte mult loc.

Concept:

Volare este o bucatarie pliablia, ce poate fi mascata sub forma unui obiect de arta iluminat. El reactioneaza la o simpla atingere si poate fi desfacut intr-un echipament de gatit cu inductie sau intr-un dispensor de gheata oricand doreste utilizatorul. Sistemul modular permite personalizarea sa in functie de nevoile fiecarei persoane. Aparatul este organizat astfel incat pot incapea toate electrocasnicele folosite pentru refrigerare sau pentru gatit - necesare unei experiente gastronomice speciale.

Beneficiile conceptului:

- Cuptorul isi schimba culoarea in functie de temperatura sa;
- Un spot lumineaza modulul atunci cand nu este folosit astfel incat arata ca un obiect de arta;
- Sistemul modular va permite sa construiti o bucatarie care sa corespunda nevoilor dumneavoastra;
- O gama larga de culori este disponibila pentru personalizare;
- Organizare pe segmente, de la rece la cald;
- Veti beneficia de mai mult spatiu liber.

Electrolux prezinta tendintele viitorului: Rendez-vous si Volare

3 / 3

Rasfoieste in continuare

Kingston Digital lanseaza cel mai rapid stick USB

DataTraveler HyperX 3.0 a fost creat pentru pasionatii de jocuri si tehnologie si ofera cea mai rapida viteza si cea mai mare capacitate al unui dispozitiv de stocare USB Kingston. Viteza si capacitatea de stocare sporite le permit utilizatorilor sa stocheze rapid documentele.


Electrolux prezinta tendintele viitorului: Rendez-vous si Volare