Pret de 1.700 dolari

Spunem cat de cat pentru ca nu poti numi accesibil un notebook al carui pret incepe de pe la 1.700 dolari, insa aici lucrurile stau altfel deoarece HP concureaza direct Macbook-urile de la Apple.

Si, raportand pretul la performanta, HP sta mult mai bine. E clar ca Hewlett s-a insipirat de la Apple dar asta parca nici nu mai conteaza. ENVY 13 si 15 (se refera la display denumirile) au carcase unibody din magneziu si aluminiu, display-uri glossy, suprafete touchpad mari, tastaturi si taste separate.

Ce mai, ignorand logo-ul si alte cateva mici detalii, poti spune ca ai in fata un Macbook daca nu te uiti mai atent.

HP ENVY: Un fel de Macbook Pro mai accesibil

1 / 3

Dotari

Display-ul la ENVY 13 are 13.1 inci, rezolutie WXGA si reproduce 82% din gamut. Luminozitatea este excelenta si per ansamblu, display-ul se comporta ideal in toate aplicatiile.

La capitolul tastatura nimeni nu poate reprosa ceva, chiar daca tipul acesta de taste necesita o perioada de acomodare. Touchpad-ul nu are butoane.

Chiar daca HP a definit pe el niste zone care fac automat scroll sau dublu click, ele nu raspund tocmai bine si nu pot inlocui clasicele butoane.

Paul Miller de la Engadget s-a aratat chiar dezamagit de acest touchpad si de faptul ca HP a ales aceeasi solutie si pentru ENVY 15.


HP ENVY: Un fel de Macbook Pro mai accesibil

2 / 3

Cele doua modele

ENVY 13 are grafica dedicata Radeon 4330, insa nu si o unitate optica interna. Fratele mai mare, ENVY 15 pe numele lui, are grafica Radeon 4830 de 1 GB, unitate DVD writer, loc pentru doua SSD-uri si, desigur, un display superb de 15.6 inci.

ENVY 15 va avea procesoare noi Intel Core i7, pe cand ENVY 13 va dispune de Core 2 Duo. Impresionanta este si autonomia celor doua portabile, de 7 ore default.

Prin introducerea unui alt acumulator slim, inca 7 ore pot fi adaugate pentru peste jumatate de zi de operare continua. Sistemul de operare preinstalat va fi Microsoft Windows 7.

Laptop-urile super aratoase vor fi disponibile la inceputul lunii octombrie, la preturi incepand de la 1.699$ (ENVY 13) si 1.799$ (ENVY 15).


HP ENVY: Un fel de Macbook Pro mai accesibil

3 / 3

Rasfoieste in continuare

Allview lanseaza un nou telefon pentru segmentul de business

Tastatura qwerty, sincronizare, hotspot, camera foto de 3.2 MP, conectivitate Wi-Fi si prin 3G HSDPA sunt cateva dintre caracteristicile noului model Dual SIM 3G Qwerty Q2 Cloud.


HP ENVY: Un fel de Macbook Pro mai accesibil