Linia de parfumuri “Bond No. 9”

Invitatii au putut testa linia de parfumuri “Bond No. 9”, orientandu-se in functie de cum ii indruma pozitionarea lor pe conturul Manhattan-ului.

Manhattan a fost recreat folosind cladirile, Central Park, bulevardele in linii drepte, iar sticlutele de parfum atarnau deasupra, asemena stelutelor stralucitoare si aporape mistice, totul intr-o instalatie conceputa si executata de Stefan Cosma si de artistul de graffiti, IRLO.

Fiecare parfum al acestei game poarta numele celebrelor zone din New York: West Side, Lexington Avenue, Broadway Nite, New Haarlem, Central Park, Bleecker Street, Bryant Park, Chinatown, Little Italy, Astor Place.

Lansare cu accente new-yorkeze

1 / 2

Atmosfera tipic new-yorkeza

De asemenea, s-au putut urmari proiectii cu imagini din New York si s-a ascultat muzica jazz, interpretata de unul dintre cei mai talentati cantareti si compozitori de jazz, Lucian Ban.

El a fost nominalizat de doua ori, in 2005 si in 2006, la prestigioasele premii Hans Koller “Best European Jazz Musician Preis”, a caror gala are loc in Viena, Austria.

Impreuna cu Lucian Ban, Silent Strike, Sorin Romanescu si Dan Basu au compus un Original Soundrack numit “Songs for Andy Warhol”.

Lansare cu accente new-yorkeze

2 / 2

Rasfoieste in continuare

Panasonic lanseaza primul smartphone in martie 2012

Compania japoneza, unul din liderii mondiali in materie de produse electronice si electrocasnice atat pentru segmentul consumer, cat si pentru segmentele business si industrial a anuntat ca va ataca piata telefoanelor inteligente la inceputul anului viitor.


Lansare cu accente new-yorkezeArticole recomandate