Galibier 16C, o superlimuzina

Bugatti a prezentat acum doua luni conceptul Galibier 16C, o superlimuzina pe care o descrie ca fiind "cea mai exclusivista, eleganta si puternica din lume". Si este greu sa-i contrazici.

Galibier 16C a impresionat acum cateva zile si publicul select din Beverly Hills, locatie aleasa de cei de la Bugatti pentru o noua prezentare, scopul fiind obtinerea de reactii de la potentialii clienti.

Pentru ca, desi inca nu este oficial, Galibier 16C va intra in productia de serie, cei de la Bugatti spunand insa ca este doar unul din cele cateva alternative pentru un nou model Bugatti.

Doar pentru elite - Cea mai exclusivista masina din lume

1 / 4

Modificari semnificative

Masina nu se desparte de stilul Veyron, dar vine cu modificari semnificative. Partea din fata semana cu alui Veyron, la modul general, detaliile fiind insa altele.

De exemplu, farurile sunt ceva mai rotunjite si integreaza LED-uri dispuse circular. Caroseria este construita din fibra de carbon, doar portierele si aripile fata fiind din aluminiu.

Partea din spate este extrem de plonjata si socheaza prin cele 8 tevi de esapament, grupate cate 4.

Doar pentru elite - Cea mai exclusivista masina din lume

2 / 4

Este preferat stilul clasic

Bugatti nu se grabeste sa ne arate detalii ale interiorului masinii, dar din pozele generale se observa ca sportivitatea pura a fost lasat deoparte.

Din punct de vedere al conceptiei plansei de bord, este preferata atmosfera clasica si luxoasa a lemnului si comenzilor minimaliste.

Doar pentru elite - Cea mai exclusivista masina din lume

3 / 4

Dotari

Motorul este acelasi W16 de 8 litri de pe Veyron, supraalimentat, care dezvolta 1.001 CP si transmisia integrala fiind preluata.

Evident, performantele nu vor fi chiar aceleasi ca ale lui Veyron, dar oricum vor fi peste ale oricarei alte berline cu 4 usi din lume.

Sursa: Sotto


Doar pentru elite - Cea mai exclusivista masina din lume

4 / 4

Rasfoieste in continuare

Kingston Digital lanseaza cel mai rapid stick USB

DataTraveler HyperX 3.0 a fost creat pentru pasionatii de jocuri si tehnologie si ofera cea mai rapida viteza si cea mai mare capacitate al unui dispozitiv de stocare USB Kingston. Viteza si capacitatea de stocare sporite le permit utilizatorilor sa stocheze rapid documentele.


Doar pentru elite - Cea mai exclusivista masina din lumeArticole recomandate


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.