Opera din Viena - 319 euro

Viena este un oras magic in pragul sarbatorilor. Nu ratati spectacolele la Vienna State Opera, una dintre cele mai importante adrese ale muzicii de opera din lume.

Poti urmari in aceasta perioada celebrul spectacol Spargatorul de Nuci. Pachetul include: cazare 2 nopti in camera dubla la hotel 3*, mic dejun, bilet de intrare la spectacol.

Cadou de sarbatori - un spectacol de vis

1 / 5

Lido champs - elysees - 339 euro

Parisul are reputatia unui oras plin de lumini, un oras al sarbatorii. Pentru o seara speciala, va invitam la un spectacol de cabaret, si va asiguram ca veti descoperi de ce Lido este numit "cel mai faimos cabaret din lume".

Pachetul include: cazare 2 nopti in hotel 3*, mic dejun, spectacol Lido, o sticla de sampanie pentru 2 persoane, transfer privat.

Cadou de sarbatori - un spectacol de vis

2 / 5

Teatru pe west-end - 518 euro

Avenue Q, Billy Elliot, Mamma Mia, Dirty Dancing, Grease, Lord of the Rings, Lion King, Peter Pan, Sounds of music, We Will Rock You, Les Miserables, Phantom of the Opera si multe alte spectacole renumite, pe scena carora joaca cele mai mari nume de artisti ale teatrului international, te asteapta si in aceasta iarna pe West-End.

Sursa foto: greasethemusical.co.uk

Cadou de sarbatori - un spectacol de vis

3 / 5

Phantasialand - 219 euro

Parcul de distractii Phantasialand este situat in apropiere de Koln si Dusseldorf, si este locatia ideala pentru a petrece o iarna magica, pe un taram de basm, unde toata familia are parte de aventura si de o calatorie plina de descoperiri.

Pachetul include: cazare 2 nopti in camera dubla la hotel 3*, mic dejun, bilet de intrare pentru o zi in Parcul de distractii Phantasialand.

Sursa foto: phanthasialand.de

Cadou de sarbatori - un spectacol de vis

4 / 5

Cirque du Soleil - Saltimbanco, un show-eveniment

Upgradeaza-ti vacanata de schi in Austria cu un spectacol unic, eveniment de neratat, Cirque du Soleil - Saltimbanco. Programeaza-ti asadar o escapada de neuitat in ianuarie in Salzburg sau in febriarie in Innsbruck.

Saltimbanco este cea mai noua performanta a Cirque Du Soleil, ce se desfasoara cu salile pline in intreaga lume. Gratie muzicii, coreografiei si a performerilor de exceptie, spectacolul Saltimbanco ridica circul traditional la noi limite ale entertainment-ului. Performantele artistilor par ca se intampla pe scena de-a dreptul fara efort, incat veti pleca crezand cu adevarat ca oamenii pot zbura.

Sursa foto: cirquedusoleil.com

Cadou de sarbatori - un spectacol de vis

5 / 5

Rasfoieste in continuare

Top 5 orase europene cu targuri de Craciun de vis

In perioada sarbatorilor, suntem cu totii cuprinsi de frenezia cumparaturilor. Iar daca acestea pot fi facute la targurile de Craciun din orase europene cu traditie, bucuria este cu atat mai mare. Iata cinci dintre orasele europene cu cele mai frumoase targuri de Craciun.


Cadou de sarbatori - un spectacol de visArticole recomandate


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.