50 de ani de istorie Barbie si Lego

Pentru a aniversa 50 de ani de Barbie si Lego, a fost organizata o expozitie internationala unica, ce a facut deja turul a peste jumatate de mapamond.

Peste 1.000 de jucarii si piese unicat vor fi expuse in 100 de vitrine special schitate pentru aceasta expozitie si vor descrie istoria de peste cinci decenii a papusii Barbie si a pieselor Lego.

Exponate unicat Barbie si Lego in premiera la Bucuresti

1 / 3

Cea mai mare expozitie de jucarii din Europa

De la premiera din Munchen in 2004, “50 de ani de Barbie si Lego” a devenit cea mai mare expozitie de jucarii din Europa, depasind toate recordurile de vizitatori. In cele peste 40 de orase din tari ca Germania, Danemarca, Portugalia, Grecia, Rusia, Ungaria unde a fost prezenta, copiii si adultii au fost purtati intr-o calatorie fascinanta in universul creat de cele doua jucarii.

“Papusa Barbie si piesele Lego sunt doua dintre cele mai cunoscute jucarii din lume, acum reunite intr-o expozitie unica la nivel international pentru a sarbatori cei peste 50 de ani de istorie ai fiecarui produs in parte. Expozitia ajunge in Bucuresti, dupa ce a vizitat orase ca Lisabona, Atena, Viena, Budapesta, Bratislava, Varsovia, Munchen, Hamburg, Frankfurt, Stuttgart, Leipzig si Mallorca si unde s-a bucurat de un succes rasunator. Publicul va putea vedea exponate unice si chiar va putea sa achizitioneze piese de colectie.”, afirma Catalin Davidescu, organizator eveniment.


Exponate unicat Barbie si Lego in premiera la Bucuresti

2 / 3

27 ianuarie 8 februarie 2010 la Sala Dalles.

Expozitia “50 de ani de Barbie si Lego” este o invitatie pentru intreaga familie de a urmari istoria de peste cinci decenii a Barbie si de a experimenta evolutia de la prima papusa realizata in 1959, pana la cele din prezent, cu outfituri concepute de designeri contemporani. In sectiunea Lego, vizitatorii vor putea admira modele originale realizate cu zeci de mii de piese Lego, de la masini, monumente celebre, pana la echipamente de constructii gigantice.

Evenimentul este organizat de King Size Production si va avea loc in perioada 27 ianuarie – 8 februarie 2010 la Sala Dalles.

Exponate unicat Barbie si Lego in premiera la Bucuresti

3 / 3

Rasfoieste in continuare

Kingston Digital lanseaza cel mai rapid stick USB

DataTraveler HyperX 3.0 a fost creat pentru pasionatii de jocuri si tehnologie si ofera cea mai rapida viteza si cea mai mare capacitate al unui dispozitiv de stocare USB Kingston. Viteza si capacitatea de stocare sporite le permit utilizatorilor sa stocheze rapid documentele.


Exponate unicat Barbie si Lego in premiera la BucurestiArticole recomandate


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.