Facelift estetic si tehnic

Germanii au prezentat faceliftul estetic si tehnic pe care l-au operat versiunilor coupe si cabrio ale Seriei 3.

Vorbim de un update de design destul de discret, dar care improspateaza imaginea modelelor Seriei 3 si de modificari de ordin tehnic axate pe economie si performanta.

Facelift pentru BMW Seria 3 Coupe si Cabrio

1 / 4

Schimbari estetice

La nivel estetic, cele doua versiuni de caroserie au primit modificari vizibile in fata si spate, in special in jumatatea inferioara a spoilerelor.

De asemenea, farurile au acum un nou contur, o noua structura interna si semnalizatoare cu LED-uri, integrate in blocurile optice.

Facelift pentru BMW Seria 3 Coupe si Cabrio

2 / 4

Schimbari tehnice

Din punct de vedere tehnic exista mai multe noutati, referitoare in special al noi propulsoare de baza.

Adica motoare cunoscute, dar cu putere mai mica, pentru o economie mai buna si pret de achizitie mai redus.

Atat coupe-ul, cat si versiunea cabrio pot fi livrate in versiunea de baza, cea mai ieftina, BMW 318i, cu un motor de 2 litri, pe benzina, care produce 143 CP. Si break-ul a primit un motor de baza, cel de 2 litri, turbodiesel, cu 115 CP. Bavarezii ne anunta ca, incepand cu acest an, toate motoarele Seriei 3 respecta normele Euro 5.

Facelift pentru BMW Seria 3 Coupe si Cabrio

3 / 4

Reducerea consumului

Se numeste 320d EfficientDynamics Edition si are un propulsor turbodiesel, de 2 litri, care produce 163 CP. Bavarezii au reusit sa obtina, in cazul acestui model, un consum mediu de doar 4,1 litri/100 km, care corespunde unor emisii de CO2 de 109 grame/km.

Reducerea consumului nu s-a facut insa doar prin modificari la nivelul motorului. Aerodinamica masinii a fost optimizata, iar cutia de viteze a primit un raport final mai lung, iar aceste caracteristici duc la aceasta valoare foarte buna pentru o masina de clasa medie, cu acest nivel de putere.

Sursa: Sotto.ro

Facelift pentru BMW Seria 3 Coupe si Cabrio

4 / 4

Rasfoieste in continuare

Kingston Digital lanseaza cel mai rapid stick USB

DataTraveler HyperX 3.0 a fost creat pentru pasionatii de jocuri si tehnologie si ofera cea mai rapida viteza si cea mai mare capacitate al unui dispozitiv de stocare USB Kingston. Viteza si capacitatea de stocare sporite le permit utilizatorilor sa stocheze rapid documentele.


Facelift pentru BMW Seria 3 Coupe si CabrioArticole recomandate