Program si pret

Cursurile de pictura pentru parinti si copii se desfasoara de doua ori pe saptamana timp de o luna, dimineata intre orele 10-12 in Cotroceni langa Opera Center.

Acest atelier este dedicat celor mici care doresc sa invete alaturi de parinte sa deseneze. Un astfel de curs, pentru un cuplu parinte – copil costa 1100 lei sau 700 lei/persoana.

Pentru cei ce doresc sa studieze pictura pe portelan, cursurile sunt sustinute in acelasi interval, tot de doua ori pe saptamana, seara tot in aceeasi locatie si costa 1000 lei/persoana.

Cursuri de pictura pe portelan

1 / 3

Profesori

Profesorii care sustin cursurile sunt Bogdan Teodorescu, Adina Ispas si Ana Wagner - artisti ai Atelierului de creatie Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Organizatorii vor pune la dispozitia cursantilor toate materialele necesare. Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti este cunoscut bucurestenilor pentru colectiile de obiecte din portelan de inspiratie coloniala (ceainice, vesela) pictate cu migala de artistii atelierului.

De curand, povestile preferate ale Anei Wagner – pisicile calatoare, printesele exotice, casele zburatoare, se regasesc si pe cele mai mici obiecte de portelan din Atelier – bijuteriile.

Cursuri de pictura pe portelan

2 / 3

Arta picturii pe portelan

“Publicul care ia contact cu noi devine imediat receptiv la povestile noastre din portelan. Dorim sa popularizam arta picturii pe portelan pentru cei care pana acum doar au admirat-o din vitrina si sa le aratam ce inseamna procesul de creatie si rabdarea pe care o investeste artistul atunci cand finiseaza cu penelul un mic obiect din portelan”, spune Ana Wagner, proprietara Atelierului Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Prin cursurile de pictura, ca prin intreaga activitate a artistilor, Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti incearca deopotriva sa educe si sa aduca publicul catre un anumit tip de frumos, sa ofere alternative intr-un Bucuresti incarcat de oferte si stari de bine venite din trairile artistilor.

Cursuri de pictura pe portelan

3 / 3

Rasfoieste in continuare

De ce merita sa faci o vizita in Thailanda? Un motiv ar fi plajele...

Obiectivele preferate de romani in Thailanda sunt destinatiile cu plaje, din sud: Phuket, Koh Phangan, Krabi, dar si Hua Hin, sau Bangkok, potrivit reprezentantilor Autoritatii pentru Turism din Thailanda. Iata cateva detalii despre aceasta tara exotica, cu peisaje si plaje care iti taie respiratia cu frumusetea lor.


Cursuri de pictura pe portelanArticole recomandate