HTC Evo

Dupa aparitia monstruosului HD2, iubitorii de gadgeturi au inceput sa se planga. De ce a ales HTC sa puna Windows Mobile 6.5 pe o asemenea bijuterie hardware?

De ce nu Android, semnificativ mai la moda, cu o interfata mai intuitiva si multa mai prietenoasa cu degetele... HTC nu a comentat nimic, declarand de curand ca nici macar HD2 nu va poate trece pe Phone 7.

Userii erau dezamagiti, in special cei americani, impartiti in tabere pro sau contra iPhone.


HTC Evo: Cine a stiut sa ceara, a primit un telefon excelent

1 / 5

HTC Evo

Nimeni nu se astepta sa-i ia in seama.

Chiar daca se tot zvonea despre Supersonic ca va fi un telefon cu Android facut special pentru americani, nimeni nu se astepta la o surpriza de proportii: HTC a restilizat mamutul de HD2, a pus pe el functii noi si Android 2.1 si l-a aruncat in custodia celor de la Sprint, un operator important de peste ocean. "Luati de aici fratilor" parca a spus High Tech Computer. "Luati sa va saturati", completam noi.

HTC Evo: Cine a stiut sa ceara, a primit un telefon excelent

2 / 5

Cel mai bun telefon existent pe piata

Telefonul se numeste Evo si este unul 4G, cu o conexiune WiMax la internet. Sprint promite ca in scurt timp, 120 de milioane de americani vor avea acces la WiMax, asa ca mutarea este bine gandita.

Evo poate fi, cel putin pana cand Apple va lansa noul iPhone, cel mai bun telefon existent pe piata. Stim, multi se plang ca este prea mare, insa el combina ideal functii de multimedia, internet browsing, tablet like, toate intr-un device cu un design de zile mari.


HTC Evo: Cine a stiut sa ceara, a primit un telefon excelent

3 / 5

Dotari

Display-ul a ramas acelasi de 4.3 inci, cu 480 x 800 pixeli si multitouch. Butoanele hardware de jos nu mai sunt ovale ci rotunde. In partea inferioara si-a gasit locul, pe langa USB-ul mini si un HDMI pentru output 720p.

De asemenea, camera foto are 8 megapixeli si nu 5, asa cum are HD2. Camera frontala are 1.3 megapixeli, ea putand realiza capturi bunicele.

Memoria RAM este de 512 MB, iar cea ROM a crescut la 1 GB. Procesorul a ramas acelasi excelent Snapdragon la 1 Ghz.

HTC Evo: Cine a stiut sa ceara, a primit un telefon excelent

4 / 5

Sistemul de operare

Sistemul de operare nu mai este Win Mobile 6.5 ci Android 2.1. Trebuie sa admitem ca HTC a facut o munca titanica pe HD2, incercand sa salveze soft-ul cu Sense UI.

In mare parte a reusit, insa tot Windows-ul 6.5 a ramas pe dedesubt. Acum, e o splendoare de Android 2.1, modificat si el cu Sense UI, exact ca pe Legend sau Desire.

Ramane de vazut daca HTC va oferi in scurt timp si modele destinate pietei europene.

Sursa: Yuppy


HTC Evo: Cine a stiut sa ceara, a primit un telefon excelent

5 / 5

Rasfoieste in continuare

Panasonic lanseaza primul smartphone in martie 2012

Compania japoneza, unul din liderii mondiali in materie de produse electronice si electrocasnice atat pentru segmentul consumer, cat si pentru segmentele business si industrial a anuntat ca va ataca piata telefoanelor inteligente la inceputul anului viitor.


HTC Evo: Cine a stiut sa ceara, a primit un telefon excelentArticole recomandate