Energie produsa de hotel

Hotel primitor, Boutiquehotel Stadthalle este primul hotel din lume 100% ecologic.

Energia pe care hotelul o utilizeaza este produsa de acesta, prin intermediul pompelor de caldura, panourilor cu celule fotovoltaice, panourilor solare, cat si al celor trei turbine eoliene. Astfel se asigura o atmosfera confortabila, cu amprenta de CO2 nula.

Apa de ploaie este folosita pentru uzul menajer si pentru mentinerea gradinii.

Primul hotel urban 100 % ecologic

1 / 4

Acoperis verde

O alta dovada a faptului ca acest hotel este unul ecologic este faptul ca, pentru a evita folosirea aerului conditionat, acoperisul a fost transformat intr-unul verde, prin plantarea de lavanda si trandafiri.

Prin intreprinderea acestor actiuni, Hotelul Boutique Stadthalle se afla pe primul loc in topul hotelurilor autonome din Europa, avand 81 de camere amenajate si mobilate individual.

Primul hotel urban 100 % ecologic

2 / 4

Reduceri

Pe langa componenta sa ecologica, hotelul ofera o reducere a tarifelor pentru adeptii stilului de viata eco. Astfel, cei care au calatorit pana la destinatie cu trenul sau bicicleta vor beneficia de preturi mai mici la cazare.

De asemenea, hotelul se mandreste cu una dintre cele mai frumoase gradini din oras.

Primul hotel urban 100 % ecologic

3 / 4

Suc din melissa cultivata in gradina

Asadar, s-a dorit o constructie pasiva, realizata din beton armat, ce utilizeaza energia prin intermediul pompelor de caldura, a carei aerisire se face cu ajutorul unitatii centrale de control si care incurajeaza mersul pe bicicleta.

Hotelul pune la dispozitie clientilor sai suc din melissa cultivata in gradina proprie si ofera, drept suvenir, ulei de levantica si produse pentru baie.

Sursa: Condo.ro


Primul hotel urban 100 % ecologic

4 / 4

Rasfoieste in continuare

Kingston Digital lanseaza cel mai rapid stick USB

DataTraveler HyperX 3.0 a fost creat pentru pasionatii de jocuri si tehnologie si ofera cea mai rapida viteza si cea mai mare capacitate al unui dispozitiv de stocare USB Kingston. Viteza si capacitatea de stocare sporite le permit utilizatorilor sa stocheze rapid documentele.


Primul hotel urban 100 % ecologicArticole recomandate


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.