Functii I

Functia Far End Camera Control (FECC) ofera posibilitatea de a controla camera dispozitivelor compatibile,cu pan&tilt, de la distanta. Aceasta functie a fost adaugata la Movi pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor din domeniul medical. Prin intermediul acestei functii, doctorii pot realiza consultatii individuale cu pacienti din intreaga lume, utilizand Movi.

Movi 4 include de asemenea functia MultiwayTM, care permite utilizatorului sa initieze pe loc, o convorbire cu mai multi participanti, folosind un terminal si utilizand in acelasi timp puterea combinata a software-ului de management a configuratiei (VCS), dar si a MCU-urilor Tandberg (MCU - dispozitiv care face posibila conectarea a trei sau mai multe terminale, pentru realizarea unei video-conferinte).

Aceasta functie creeaza o punte catre comunicarea video de calitate si catre posibilitatea de a comunica cu mai multe persoane, fara a fi necesara planificarea prealabila a convorbirilor pe MCU. Movi devine astfel singura solutie de acest tip, care permite utilizatorilor sa initieze instant o convorbire cu mai multi participanti, de pe un PC sau de pe un calculator Mac.


Tandberg, acum parte a Cisco, prezinta Movi 4 si Movi pentru Mac

1 / 2

Functii II

Efectele negative ale pierderilor de pachete de informatii in retelele neoptimizate, sunt reduse de solutia ClearPath. Aceasta tehnologie asigura comunicarea optima in momentul in care utilizatorul se afla in miscare si permite extinderea solutiilor video compatibile, astfel incat comunicarea video sa se poata realiza la cele mai inalte standarde. ClearPath functioneaza si cu alte dispozitive compatibile, transformand Movi in dispozitivul mobil optim.

Daca ClearPath si Multiway creeaza conditiile perfecte pentru mobilitate maxima si o experienta de comunicare optima, sistemul ICE este ideal pentru aplicatiile care permit lucrul de acasa, prin faptul ca separa semnalele si identifica in mod dinamic cea mai scurta conexiune intre echipamente. In acelasi timp, sistemul ICE optimizeaza Movi in afara firewall-ului, jucand un rol esential in facilitarea lucrului de acasa prin intermediul solutiilor de video-conferinta pentru un numar cat mai mare de persoane.

Noua versiune a Movi este completata de versiunea Movi pentru utilizatorii de Mac, care ofera compatibilitate totala utilizatorilor de calculatoare Mac, fiind o aplicatie esentiala pentru mediile de lucru mixte, in care sunt folosite atat PC-uri cat si calculatoare Mac. Aceasta caracteristica transforma Movi in solutia perfecta pentru mediul educational si intareste angajamentul Cisco pentru dezvoltarea conceptului de interoperabilitate, deschizand optiunile Total Solutions pentru comunitatea Mac.Tandberg, acum parte a Cisco, prezinta Movi 4 si Movi pentru Mac

2 / 2

Rasfoieste in continuare

Kingston Digital lanseaza cel mai rapid stick USB

DataTraveler HyperX 3.0 a fost creat pentru pasionatii de jocuri si tehnologie si ofera cea mai rapida viteza si cea mai mare capacitate al unui dispozitiv de stocare USB Kingston. Viteza si capacitatea de stocare sporite le permit utilizatorilor sa stocheze rapid documentele.


Tandberg, acum parte a Cisco, prezinta Movi 4 si Movi pentru Mac