Pentru fotografia de moda si de portret.

AF-S NIKKOR 85mm f/1.4G este obiectivul esential pentru fotografia de moda si de portret. Fata de predecesorul sau, AF NIKKOR 85mm f/1.4D IF, noul obiectiv ofera atat un design optic reconceput, precum si motor de focalizare automata (SWM) integrat si elemente optice cu acoperire Nano Crystal.

Optica excelenta ofera un contrast si o claritate unice, iar cele noua lamele rotunjite ale diafragmei creaza un efect bokeh foarte placut. Avand o greutate de 595g, este perfect pentru a fi utilizat alaturi de aparatele DSLR Nikon full frame precum D700 sau seria D3.

Nikon lanseaza patru noi obiective NIKKOR

1 / 4

Pentru fotografia in actiune

AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR este un obiectiv versatil cu un zoom de 5x intr-un corp compact, cu diafragma constanta f/4 pe toata lungimea focala si dotat cu a doua generatie a sistemului de reducere a vibratiilor (VR II).

Acest obiectiv este recomandat pentru fotografia in actiune, putand fi utilizat in conditii variate de lumina datorita elementelor de sticla ED si asferice care minimizeaza aberatiile optice.

Nikon lanseaza patru noi obiective NIKKOR

2 / 4

Pentru situatiile neasteptate

AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR constituie primul obiectiv all-in-one produs de Nikon pentru formatul FX.

Acesta este perfect pentru situatiile neasteptate, nemaifiind nevoie de schimbarea mai multor obiective in functie de distanta la care se afla subiectul.

Pentru a oferi fotografii clare AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR este dotat cu sistemul de reducre a vibratiilor VR II si cu elemente din sticla ED pentru minimizarea aberatiilor.

Nikon lanseaza patru noi obiective NIKKOR

3 / 4

Dedicat aparatelor DSLR Nikon DX

AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR este singurul obiectiv lansat dedicat aparatelor DSLR Nikon DX.

Acesta a fost creat pentrua oferi utilizatorilor obiectivului din kit, 18-55mm, o noua oportunitate de completare pana la o distanta focala mai mare. Incorporeaza noul sistem de reducere a vibratiilor, VR II, care ofera imagini clare chiar si la maximul lungimii focale.

Demenisunile si greutatea scazuta il recomanda pentru posesorii de aparate foto DSLR Nikon compacte, precum modelele D3100, D5000 sau D90.

Cele patru modele de obiective vor fi disponibile in Romania incepand din luna octombrie la partenerii oficiali Nikon din toata tara.

Nikon lanseaza patru noi obiective NIKKOR

4 / 4

Rasfoieste in continuare

Panasonic lanseaza primul smartphone in martie 2012

Compania japoneza, unul din liderii mondiali in materie de produse electronice si electrocasnice atat pentru segmentul consumer, cat si pentru segmentele business si industrial a anuntat ca va ataca piata telefoanelor inteligente la inceputul anului viitor.


Nikon lanseaza patru noi obiective NIKKOR