Cinci serii noi

Colectia de iarna a Atelierului prezinta cinci serii noi: Portretul doamnei Frida, Baronul din copaci, The Golden Apple, Angelic si Povesti de iarna.

Acestea vor fi reprezentate pe seturi de ceai si cafea complete, seturi de farfurii si boluri, obiecte decorative (platouri, veioze, vaze) si obiecte tipice Craciunului (globuri, clopotei, candele).


Colectia de iarna a portelanurilor Wagner

1 / 4

Cadou de Craciu

“Inca de la inceputul lunii octombrie dorim sa introducem publicul in fantastica lume a Craciunului transpusa pe portelanurile Wagner. In aceasta luna, piata nu este aglomerata de ofertele specifice sarbatorilor de iarna si clientii pot alege din timp un cadou pretios. Obiectele din portelan sunt arta de esenta tare, transmisibile de la o generatie la alta si trebuie admirate in liniste”, declara Irina Wagner, co-proprietar Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Colectia de iarna a portelanurilor Wagner

2 / 4

Spectacolul ce va insoti lansarea

Actorul Bogdan Stanoevici, reintors de la Paris dupa o lunga absenta, ne va introduce in atmosfera din Visul unei nopti de iarna si lumea povestilor nespuse ale noilor colectii de portelan Wagner.

Expozitia va fi acompaniata live de grupul fusion Summerset Purple Band din care fac
parte Calin Grigoriu – chitara, Marius Galea – saxofon si Gabriel Spahiu - bas.


Colectia de iarna a portelanurilor Wagner

3 / 4

Expozitie, pana in luna decembrie

Ulterior evenimentului din 7 octombrie, portelanurile din seria Craciun 2010 se vor regasi, pana la sfarsitul lunii decembrie, in locatiile Wagner Arte Frumoase si Povesti,

Acestea vor fi insotite de obiecte complementare (bjuterii din portelan, mobilier pictat, tablouri) realizate de artistii colaboratori sau partenerii atelierului.


Colectia de iarna a portelanurilor Wagner

4 / 4

Rasfoieste in continuare

Top 5 orase europene cu targuri de Craciun de vis

In perioada sarbatorilor, suntem cu totii cuprinsi de frenezia cumparaturilor. Iar daca acestea pot fi facute la targurile de Craciun din orase europene cu traditie, bucuria este cu atat mai mare. Iata cinci dintre orasele europene cu cele mai frumoase targuri de Craciun.


Colectia de iarna a portelanurilor WagnerArticole recomandate