Ce trebuie sa stim despre acest SUV?

In primul rand faptul ca este conceput in intregime sub tutela GM, inainte ca Saab sa fie vandut celor de la Spyker.

Asadar, Saab 9-4X are tehnologie GM si propulsoare GM, cei de la Spyker n-au avut nici un cuvant de spus pentru ca proiectul era deja intr-un stadiu prea avansat cand au preluat Saab, pentru a mai putea face modificari.

Noul Saab 9-4X, SUV-ul de lume buna al suedezilor

1 / 3

Aproape identic cu conceptul 9-4X BioPower

9-4X este aproape identic cu conceptul 9-4X BioPower prezentat acum 2 ani, iar designul – desi nu revolutionar – contureaza un SUV rasat, cu pretentii. Stilul este cel al actualei game Saab, masina semanand in special cu noul 9-5 la partea frontala.

Mie mi-a placut intotdeauna Saab, le admir masinile, iar 9-4X cred ca va prinde. Si este foarte important sa prinda, pentru ca Saab a avut deja o experienta neplacuta cu SUV-ul mai mare, 9-7X.

Noul Saab 9-4X, SUV-ul de lume buna al suedezilor

2 / 3

Interiorul noului 9-4X

Interiorul noului 9-4X are acelasi aer care ma face sa apreciz mai mult interioarele de Saab decat pe cele de Audi, desi Audi sunt foarte tari la capitolul asta.

SUV-ul suedez vine cu o plansa de bord care pare simpla, dar atragatoare, plus ca are acel aer unic, caracteristic Saab.

Citeste continuarea articolului pe Motorstory.ro

Noul Saab 9-4X, SUV-ul de lume buna al suedezilor

3 / 3

Rasfoieste in continuare

Top 5 orase europene cu targuri de Craciun de vis

In perioada sarbatorilor, suntem cu totii cuprinsi de frenezia cumparaturilor. Iar daca acestea pot fi facute la targurile de Craciun din orase europene cu traditie, bucuria este cu atat mai mare. Iata cinci dintre orasele europene cu cele mai frumoase targuri de Craciun.


Noul Saab 9-4X, SUV-ul de lume buna al suedezilorArticole recomandate