Juan Amador, Chef 3 stele Michelin

Juan Amador (foto) a decis sa isi dezvolte primul proiect gastronomic marca Amador la restaurantul Heritage din Bucuresti, dupa un demers de mai multe luni de sondare a pietelor din regiunea Europei de Est.

"Consider ca am facut cea mai potrivita alegere pentru proiectul meu. Am gasit la Heritage spatiul adecvat unde impreuna cu echipa mea de bucatari sa experimentez si sa ofer gustul perfect. Ne-am antrenat ca o echipa olimpica sa surprindem pasionatii de gust din Bucuresti cu creatiile bucatariei Amador”, a declarat Juan Amador, Chef 3 stele Michelin, Heritage.Heritage isi deschide portile in aprilie, cu un Chef de 3 stele Michelin

1 / 3

Heritage se concentreaza pe spectacolul gustului

Sub semnatura lui Juan Amador si a echipei sale, restaurantul Heritage, care se va deschide in aprilie, propune meniuri care imbina si recompun trei arii gastronomice de referinta ale lumii: bucataria traditionala spaniola - savuroasa si plina de culoare si arome solare, bucataria germana - riguroasa si consistenta - si bucataria franceza - creativa si surprinzatoare, considerata de Amador "mama tuturor bucatariilor".

Prima propunere de meniu pe care o face pasionatilor de gastronomie din Bucuresti a fost conceputa in trei variante: classic, evolution si vegetarian. Fiecare dintre aceste variante va include creatii marca Amador care se vor succeda in etape menite sa trezeasca, sa incite si sa rasfete simturile consumatorului in toate registrele – gustativ, olfactiv si vizual. Impresia finala, in viziunea lui Juan Amador, trebuie sa fie gustul perfect care se imprima in memoria senzoriala a consumatorului.Heritage isi deschide portile in aprilie, cu un Chef de 3 stele Michelin

2 / 3

Mix de bucatarie franceza, germana si spaniola

Juan Amador este unul dintre cei mai buni 50 de bucatari ai lumii. Considerat de criticii din intreaga lume un artist al jocului cu arome si texturi, acesta este singurul Chef din Germania care detine doua restaurante cu stele Michelin, Amador si Amesa.

Bucataria sa reprezinta un mix intre: bucataria franceza ("mama tuturor bucatariilor"), bucataria spaniola (dupa originea mamei) si bucataria germana (foarte stricta – fara cai alternative, in cautarea formei si gustului perfect).

Pentru implementarea proiectului gastronomic Amador la Heritage, bucatarul german a selectat o echipa de 9 bucatari formati in atelierul sau, condusa de un Head Chef si un Sous Chef cotati cu o stea Michelin.

Sursa fotografii: HeritageHeritage isi deschide portile in aprilie, cu un Chef de 3 stele Michelin

3 / 3

Rasfoieste in continuare

Kingston Digital lanseaza cel mai rapid stick USB

DataTraveler HyperX 3.0 a fost creat pentru pasionatii de jocuri si tehnologie si ofera cea mai rapida viteza si cea mai mare capacitate al unui dispozitiv de stocare USB Kingston. Viteza si capacitatea de stocare sporite le permit utilizatorilor sa stocheze rapid documentele.


Heritage isi deschide portile in aprilie, cu un Chef de 3 stele Michelin