Functionalitate avansata

Cele doua modele dispun de functionalitate Quick Start pentru operare rapida, imediat ce butonul de pornire a fost apasat, asigurand operatii imediate de print, scan si copy. De asemenea, MX885 si MX884 integreaza si modul ADF cu functie duplex, ce ofera posibilitatea rapida de scanare, copiere si trimitere pe fax a documentelor de mari dimensiuni.

Un modul scaner de rezolutie 2,400dpi asigura o operare rapida la rezolutii ridicate, in timp ce modul Auto Scan permite utilizatorului sa creeze scanuri de calitate la formatul dorit, folosind un singur click. Tipariturile de calitate sunt obtinute multumita tehnologiilor Dual Colour Gamut Processing si Text and Image Separation, tehnologii ce asigura reproducerea precisa a culorilor in documentele fotocopiate sau la reprintarea fotografiilor vechi, precum si la redarea exceptionala a textelor in copiile primelor doua generatii.Functionalitate pentru mediul business si calitate foto cu noile multifunctionale Canon

1 / 3

PIXMA simplifica afacerea

PIXMA MX884 si PIXMA MX885 sunt doua multifunctionale concepute sa fie usor de utilizat, de accea noul panou de control este dotat cu un set de butoane LED cu functie dubla. Acestea isi schimba infatisarea in functie de modul selectat, reducand astfel numarul total de butoane fizice. Introducerea optiunii Quick Operation reduce numarul de pasi necesari accesarii functiilor utilizate in mod curent, in timp ce impresionantul ecran color TFT de 7.5cm asigura vizualizarea usoara a acestora.

Noile multifunctionale ofera si functionalitati practice de business, inclusiv un modul fax Super G3 dotat cu functie de salvare in memorie, ce permite utilizatorului sa aleaga daca va printa sau va stoca faxul primit. Scanarea direct in format PDF ofera posibilitatea de a transforma usor tipariturile in documente electronice ce pot fi trimise pe email sau stocate pe computer.Functionalitate pentru mediul business si calitate foto cu noile multifunctionale Canon

2 / 3

Soft intuitiv

O intreaga suita software este disponibila pentru PIXMA MX884 si PIXMA MX885. Suita MP Navigator EX permite utilizatorului sa scaneze sau sa arhiveze fisiere PDF. Canon Easy-WebPrint EX ofera o modalitate inteligenta de printare web, permitand utilizatorului sa taie, sa combine si sa printeze din pagini multiple; de asemenea se pot printa brosuri din paginile web decupate cu posibilitatea de a insera orice text sau imagine doriti.

Canon Easy-PhotoPrint EX simplifica printarea fotografiilor si a continutului creativ, oferind acces direct catre Flickr, in timp ce optiunea Full HD Movie Print de la Canon permite utilizatorului sa printeze imagini doar prin selectarea unui singur cadru dintr-un film Full HD realizat cu o camera Canon.

PIXMA MX884 si PIXMA MX885 sunt disponibile incepand cu luna martie 2011.
Functionalitate pentru mediul business si calitate foto cu noile multifunctionale Canon

3 / 3

Rasfoieste in continuare

Top 5 orase europene cu targuri de Craciun de vis

In perioada sarbatorilor, suntem cu totii cuprinsi de frenezia cumparaturilor. Iar daca acestea pot fi facute la targurile de Craciun din orase europene cu traditie, bucuria este cu atat mai mare. Iata cinci dintre orasele europene cu cele mai frumoase targuri de Craciun.


Functionalitate pentru mediul business si calitate foto cu noile multifunctionale Canon