Functii noi, design elegant

Avand sistemul de operare de ultima generatie Symbian Anna, Nokia E6 introduce o gama de noi functii precum conectivitate pentru business stabila si securizata, browsing mai rapid pe Internet si servicii Ovi Maps imbunatatite.

Nokia E6 este succesorul modelelor Nokia E71 si Nokia E72, oferind performanta imbunatatita si o autonomie de exceptie a bateriei. Terminalul se diferentiaza si prin designul elegant si calitatea materialelor - sticla si otel.

“Nokia E6 este conceput pentru oamenii care doresc solutii - atat in mediul de afaceri, cat si in ceea ce priveste divertismentul”, a declarat Razvan Petrescu, Country Manager, Nokia Romania.E6, un smatphone special pentru oamenii de afaceri

1 / 3

Dupa munca, urmeaza distractia

“Oferind posibilitatea gestionarii a pana la zece conturi de e-mail, o suma de aplicatii preinstalate precum si notificari in timp real pentru retelele de socializare, terminalul Nokia E6 este perfect deopotriva pentru divertisment, cat si pentru functii avansate de business”, a adaugat Razvan Petrescu.

Pentru utilizatorii de business, Nokia E6 ofera acces direct, securizat si in timp real la sistemele companiei prin intermediul Mail for Exchange si Microsoft Communicator Mobile. Terminalul suporta de asemenea portalele de intranet si extranet concepute pe serverele Microsoft Share Point.


E6, un smatphone special pentru oamenii de afaceri

2 / 3

Functii suplimentare

Functii suplimentare Microsoft includ suport pentru Mail for Exchange, cu criptare si autentificare.

Nokia E6 continua succesul inregistrat de modelele Nokia E71 si Nokia E72, cu o serie de functii precum:

• Ecran VGA cu rezolutie ridicata, avand 326 pixeli per inch
• Functie de calendare multiple
• Memorie interna de 8 GB si suporta pana la 32GB memorie microSD
• Camera foto de 8 megapixeli cu dual LED flash
• Notificari in timp real pentru retelele de socializare pe ecranul principal
• Aplicatii pentru business, divertisment, calatorii si multe altele disponibile in Ovi Store
Nokia E6 va fi disponibil la un pret estimativ de 400 euro.


E6, un smatphone special pentru oamenii de afaceri

3 / 3

Rasfoieste in continuare

Kingston Digital lanseaza cel mai rapid stick USB

DataTraveler HyperX 3.0 a fost creat pentru pasionatii de jocuri si tehnologie si ofera cea mai rapida viteza si cea mai mare capacitate al unui dispozitiv de stocare USB Kingston. Viteza si capacitatea de stocare sporite le permit utilizatorilor sa stocheze rapid documentele.


E6, un smatphone special pentru oamenii de afaceri