Teatru plutitor in regiunea Bodensee-Vorarlberg

In regiunea Bodensee-Vorarlberg, aflata intr-o pozitie exceptionala intre Alpi si lacul Konstanz, are loc unul dintre cele mai importante evenimente culturale estivale din Europa, Festivalul Bregenz.

Pe cea mai mare scena plutitoare din lume si intr-un decor extravagant se va monta anul acesta intre 20 iulie – 21 august drama istorica „Andre Chenier”, de Umberto Giordano.

Pachetul creat special pentru piata din Romania de catre compania de consultanta turistica Austria Incoming include 5 nopti cazare cu mic dejun in zona orasului Bregenz, bilet la festivalul Andre Chenier si card vacanta Bodensee-Vorarlberg, valabil 3 zile consecutive, la un pret de 375 euro/ pers/ pachet pentru cazare in hotel de 3 stele si 449 euro/ pers/ pachet pentru cazare 4 stele.

Austria Incoming (AT Incoming) este o companie de consultanta pentru destinatiile turistice din Austria si reprezentanta exclusiva in Romania a DMMA, asociatie ce reuneste noua regiuni turistice din Austria: Bodensee –Vorarlberg, Bregenzerwald, Donau Niederosterreich, Millstatter See, Mostviertel, Thermenwelt Burgenland, Wiener Alpen, Wienerwald, Zell am See – Kaprun.

Austria, mai mult decat munti inzapeziti si schi

1 / 5

Concerte pe creste la Zell am See - Kaprun

In regiunea Zell am See - Kaprun are loc intre 29 iulie-6 august festivalul anual Hochkultur cu spectacole de muzica clasica, pop si gospel desfasurat pe mai multe niveluri de inaltime, de la culmile muntoase Schmittenhohe si ghetarul Kitzsteinhorn pana in valea localitatii, in incinta Castelului Kaprun.

Un sejur in regiune poate include pentru 419 euro/ persoana sapte nopti de cazare intr-un hotel apartament, un card Munte si apa cu 6 zile de calatorii pe toate instalatiile cablu din regiunea Zell am See-Kaprun, precum si acces gratuit la toate strandurile si la piscina interioara din Zell am See, calatorii gratuite pe toate liniile de autobuz intre Zell am See si Kaprun, 2 drumetii cu ghid pe Schmittenhohe, drumetii cu ghid pe ghetarul Kitzsteinhorn.

Austria, mai mult decat munti inzapeziti si schi

2 / 5

Piscina in mijlocul lacului Millstatter See

Zona turistica foarte populara printre vizitatorii din Germania, Polonia si Slovacia, potrivit lui Oliver Kremmer, reprezentantul Austria Incoming in Romania, lacul Millstatter si imprejurimile sunt situate in partea de sud a Austriei, in landul Karnten (Carinthia).

Regiunea este celebra pentru munti facuti din pietre pretioase (la cariera de granate iti poti procura singur o astfel de piatra), cea mai pura apa in care te poti scalda, cina pe lac unde ospatarul iti aduce platourile cu salupa si concertele si reprezentatiile de teatru in aer liber.

In plus, pe lac exista o piscina special amenajata in care cuplurile se pot relaza si distra in voie.

Astfel, pachetul “Cina pentru doi pe lacul Millstater” incepe de la 520 euro de persoana si include cazarea la hotelul Kollers, de 4 stele timp de 3 nopti in camera dubla, cu 3 zile mic dejun, doua cine la hotel si una in mijlocul lacului, unde veti fi transportati cu o barca cu motor, pe un ponton plutitor special amenajat.

Cei mai aventurosi din fire, pot opta pentru pachetul “Pana la cer si inapoi”, care include 3 nopti de cazare la un hotel de 3 sau 4 stele, o calatorie cu un balon cu aer cald pe deasupra Muntilor Nockberge, care inconjoara lacul, alaturi de o sticla de vin spumant Prosecco, dar si o excursie in doi la “Sternenbalkon”, balconul stelelor (un loc special amenajat care ofera o priveliste asupra intregului lac de deasupra acestuia). Preturile pentru acest pachet incep de la 449 euro, pentru varianta Bed and breakfast, 499 pentru camere duble de 3 stele si de la 539 euro pentru camerele de 4 stele.

Austria, mai mult decat munti inzapeziti si schi

3 / 5

Opera in cariera de piatra la Wienerwald

Pentru regiunea Wienerwald un sejur de trei zile in camera dubla in renumita statiune balneara Baden, la un hotel de patru stele, cu mic dejun gourmet inclus, acces la spa, piscina interioara si sala de fitness, parc de 50.000 m2 in jurul hotelului porneste de la 149 euro/persoana.

Oferta include bilet la opera „Flautul fermecat” de Wolfgang Amadeus Mozart, desfasurata in cariera romana de piatra, si bilet la opereta „Tareviciul”, pe scena de pe lac.
Oferta este valabila in lunile iulie si august, potrivit reprezentantilor Austria Incoming.

Austria, mai mult decat munti inzapeziti si schi

4 / 5

Shiatsu si muzica clasica in Burgenland

Cea mai insorita regiune a Austriei, Burgenland, gazduieste in aceasta vara (iulie-octombrie) doua festivaluri internationale cu nume sonore, Haydn Festival si Liszt Festival.

Un pachet de 4 nopti demipensiune in hotel 4 stele are un pret de 578/ pers/ pachet si include 1 cocktail Aktiv sanatos, 1 masaj Shiatsu de 50 min, 1 masaj chinezesc de 25 de minute, 1 masaj de relaxare cu uleiuri esentiale, 50 min , program de timp liber active folosirea gratuita a centrului wellness “Regatul simturilor” de 4000 m2 cu apa termala si diferite tipuri de sauna.

Austria, mai mult decat munti inzapeziti si schi

5 / 5

Rasfoieste in continuare

Panasonic lanseaza primul smartphone in martie 2012

Compania japoneza, unul din liderii mondiali in materie de produse electronice si electrocasnice atat pentru segmentul consumer, cat si pentru segmentele business si industrial a anuntat ca va ataca piata telefoanelor inteligente la inceputul anului viitor.


Austria, mai mult decat munti inzapeziti si schiArticole recomandate