1 / 3

Ergonomic si economic

In ceea ce priveste refrigerarea si depozitarea alimentelor, 60% dintre utilizatorii intervievati de producator intr-un studiu se confrunta cu restrictii si limitari in ceea ce priveste intrebuintarea frigiderelor cu congelator.

Cautand o solutie la aceste probleme, Samsung a creat G Series in Europa, pentru utilizatorii europeni; inovatia in domeniul spatiului, izolarea mai eficienta, peretii mai subtiri si ergonomica interioara imbunatatita sunt doar cateva dintre avantajele tehnologice ce livreaza beneficii si mai puternice.

Un produs prietenos cu mediul, avand o eficienta energetic A+++, acesta are ca tehnologie de baza un Compresor Inverter Digital, precum si noul sistem Eco Smart, care ii optimizeaza functiile.

Cei 10 senzori Smart monitorizeaza constant nivelurile de temperatura si de umiditate, reusind sa controleze in mod eficient compresorul pentru a economisi energie si a oferi o racire optima.

Astfel, combina frigorifica poate mentine temperatura dorita fara a fi nevoiti sa porneasca si sa opreasca in permanenta compresorul.

In plus, G Series Vacation Mode permite frigiderului sa functioneze in mod eficient atunci cand utilizatorii sunt plecati de acasa.


Bucatarie ingusta si consum mare? Samsung a lansat o gama compacta de frigidere economice
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.