Ergonomic si economic

In ceea ce priveste refrigerarea si depozitarea alimentelor, 60% dintre utilizatorii intervievati de producator intr-un studiu se confrunta cu restrictii si limitari in ceea ce priveste intrebuintarea frigiderelor cu congelator.

Cautand o solutie la aceste probleme, Samsung a creat G Series in Europa, pentru utilizatorii europeni; inovatia in domeniul spatiului, izolarea mai eficienta, peretii mai subtiri si ergonomica interioara imbunatatita sunt doar cateva dintre avantajele tehnologice ce livreaza beneficii si mai puternice.

Un produs prietenos cu mediul, avand o eficienta energetic A+++, acesta are ca tehnologie de baza un Compresor Inverter Digital, precum si noul sistem Eco Smart, care ii optimizeaza functiile.

Cei 10 senzori Smart monitorizeaza constant nivelurile de temperatura si de umiditate, reusind sa controleze in mod eficient compresorul pentru a economisi energie si a oferi o racire optima.

Astfel, combina frigorifica poate mentine temperatura dorita fara a fi nevoiti sa porneasca si sa opreasca in permanenta compresorul.

In plus, G Series Vacation Mode permite frigiderului sa functioneze in mod eficient atunci cand utilizatorii sunt plecati de acasa.


Bucatarie ingusta si consum mare? Samsung a lansat o gama compacta de frigidere economice

1 / 3

Design elegant si minimalist

Dotat cu iluminare laterala LED, pentru luminozitate si confort maxim, G Series este completat de un panou LED albastru, deosebit de elegant, ce ofera control total la o simpla atingere.

„Centrul de interes al casei este bucataria, iar in centrul fiecarei bucatarii se afla frigiderul. Din ce in ce mai mult, utilizatorii cauta electrocasnice mai simple, intuitive, care se pot integra fara cusur in locuinta,” a declarat Lucian Ghitescu, managerul diviziei de Home Appliance la Samsung Electronics Romania.

Display-ul LED albastru ofera design-ului exterior al aparatului un plus de eleganta si de functionalitate, oferind control mai facil al fridigerului si congelatorului, fara a fi nevoie de deschiderea usii.

Estetica produsului este pusa in evidenta si de diferitele optiuni pentru manerele lucioase si minimaliste, ce completeaza practicalitatea si aspectul produsului.Bucatarie ingusta si consum mare? Samsung a lansat o gama compacta de frigidere economice

2 / 3

Disponibilitate si pret

Noul frigider Samsung G Series este disponibil in Romania de la inceputul lunii iulie, in magazinele retailerilor DOMO, Altex, Flanco.

Dispozitivul este disponibil in Romania in mai multe marimi (cu o inaltime de 1,85 m, 1,92 m si 2,0 m) si intr-o gama larga de finisaje si optiuni, pentru a se potrivi cu stilul de viata al oricarui utilizator - de la albul clasic, la modernul otel inoxidabil ce reprezinta cele mai populare design-uri intalnite in Europa.

Sunt disponibilie mai multe modele cu diferite culori si optiuni tehnice, iar pretul poate varia intre 2.499 lei si 4.499 lei in functie de modelul ales.
Bucatarie ingusta si consum mare? Samsung a lansat o gama compacta de frigidere economice

3 / 3

Rasfoieste in continuare

Kingston Digital lanseaza cel mai rapid stick USB

DataTraveler HyperX 3.0 a fost creat pentru pasionatii de jocuri si tehnologie si ofera cea mai rapida viteza si cea mai mare capacitate al unui dispozitiv de stocare USB Kingston. Viteza si capacitatea de stocare sporite le permit utilizatorilor sa stocheze rapid documentele.


Bucatarie ingusta si consum mare? Samsung a lansat o gama compacta de frigidere economice
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.