Design compact, utilizare facila si zoom extins de 67x

Usoara, compacta si usor de folosit, noua Handycam DCR-SX21E filmeaza imagini vii, clare, inregistrand in acelasi timp sunet stereo pe un Memory Stick sau pe un card SD (optional in pachet).

Modelul Handycam DCR-SR21E ofera un timp generos de inregistrare, de pana la 61 de ore pentru clipurile de rezolutie standard, fiind echipat cu un hard disk incorporat de 80GB. Nu mai este nevoie de casete sau discuri suplimentare, camera dispune de spatiu suficient pentru toate filmele de vacanta.

Ambele modele Sony Handycam, fie ca dispun de un card de memorie sau de HDD, beneficiaza de functii inteligente pentru partajarea filmarilor.

Obiectivul cu zoom optic de 57x, creat de Sony, ofera prim planuri superbe, de o calitate impresionanta. Utilizatorul poate obtine imagini si mai apropiate, fara nicio degradare vizibila, cu ajutorul zoom-ului extins de 67x.


Lumea intreaga, mai aproape prin noile camere Handycam cu ultra-zoom

1 / 3

Stabilizare optica SteadyShot si functie de detectare a fetei

Stabilizatorul optic SteadyShot asigura imagini clare, reducand efectul neplacut al tremurului mainii. Pentru portrete sau filme de familie, functia Face Detection rafineaza expunerea, pentru a capta imagini cat mai naturale.

Cu noile modele Handycam DCR-SX21E si DCR-SR21E, alegerea setarilor nu mai este o problema, astfel ca rezultatele exceptionale sunt mai usor de obtinut.

O caracteristica noua pentru modelele Handycam entry-level, modul Intelligent AUTO recunoaste pana la 18 scene diferite - de la portret si peisaj la imagini surprinse noaptea. Focalizarea, expunerea, culoarea, dar si alte setari sunt ajustate automat pentru ca utilizatorul sa obtina cele mai bune imagini indiferent de situatie.

Modelele DCR-SX21E si DCR-SR21E vin in ajutorul utilizatorului, specialist sau amator, cu mai multe caracteristici care permit realizarea unor clipuri deosebite ce pot fi partajate ulterior cu familia si cu prietenii. Joystick-ul plasat langa ecranul de 6,7 cm (2,7 inci) permite navigarea rapida prin meniu si ajustarea setarilor.

Apasarea unui singur buton declanseaza LED-ul iluminator pentru filmare, atunci cand utilizatorul filmeaza in camere mai intunecate sau fotografiaza noaptea. Pentru o utilizare mai facila, modul Auto declanseaza automat LED-ul atunci cand lumina este slaba.


Lumea intreaga, mai aproape prin noile camere Handycam cu ultra-zoom

2 / 3

Partajare facila si upload rapid pe web

Ambele modele asigura o partajare facila a clipurilor video pe internet. Software-ul portabil PBM incorporat simplifica incarcarea pe site-uri web cunoscute, ca YouTube, de la aproape orice computer cu conexiune la internet.

Functia Direct Copy permite transferul usor al inregistrarilor video direct pe un hard disk, fara a mai fi nevoie sa conectati dispozitivul la un computer.

Un partener excelent pentru DCR-SX21E/SR21E, noul hard disk HD-PG5UB de 500 GB de la Sony, se conecteaza rapid la Handycam pentru transferuri de date rapide. Cantarind doar 166 de grame, usor de transportat in buzunar sau in bagaj, hard disk-ul compact ofera posibilitatea de a face rapid si usor back-up, chiar si in timpul vacantelor.

In plus, compatibilitatea cu dispozitivul optional VRD-P1 DVDirect Express simplifica scrierea DVD-urilor fara necesitatea conectarii la un PC, partajarea si arhivarea fisierelor video.

Noile camere video Sony Handycam SX21E si SR21E Standard Definition compacte si usor de folosit vor fi disponibile in Romania incepand cu luna septembrie 2011.
Lumea intreaga, mai aproape prin noile camere Handycam cu ultra-zoom

3 / 3

Rasfoieste in continuare

Panasonic lanseaza primul smartphone in martie 2012

Compania japoneza, unul din liderii mondiali in materie de produse electronice si electrocasnice atat pentru segmentul consumer, cat si pentru segmentele business si industrial a anuntat ca va ataca piata telefoanelor inteligente la inceputul anului viitor.


Lumea intreaga, mai aproape prin noile camere Handycam cu ultra-zoom