Sunet clar, la birou sau in masina

Logitech Mini Boombox are dimensiuni mici, dar atinge niste note inalte.

Dispune de o camera acustica special conceputa care ofera un sunet bass de calitate, iar difuzorul cu microfon incorporat emite un sunet clar, fie ca il folosesti la birou, in masina, fie in spatele casei.

Dispozitivul este perfect pentru apeluri telefonice sau video.Numai bun de pus sub brad: Sistemul Mini Boombox

1 / 3

Conectivitate cu smartphon-urile

Logitech Mini Boombox se conecteaza usor la smartphone-urile populare, tablete si alte dispozitive ce suporta Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). De asemenea, functioneaza cu telefoane ce suporta Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5).

Dispune de un acumulator care se incarca prin USB si functioneaza pana la zece ore, un timp indelungat in care poti asculta toate playlist-urile favorite sau in care poti vorbi toata noaptea la telefon. Poti controla cu usurinta dispozitivul atat ziua cit si noaptea prin ecranul sensibil la atingere.


Numai bun de pus sub brad: Sistemul Mini Boombox

2 / 3

Pret si disponibilitate

Logitech Mini Boombox va fi disponibil in Europa la sfarsitul lui noiembrie la un pret recomandat de 79,99 euro.

“Cu noul Logitech Mini Boombox ai parte de un sunet de calitate oriunde te duci,“ a precizat Azmat Ali, vice presedinte al diviziei de tablete si dispozitive mobile in cadrul Logitech. “Acum ca dispozitivele mobile se comporta ca sali de cinema, scene de concert, console de jocuri si centre de conferinta, utilizatorii doresc un sunet care sa se ridice la inaltimea imaginii”, a adaugat el.


Numai bun de pus sub brad: Sistemul Mini Boombox

3 / 3

Rasfoieste in continuare

Top 5 orase europene cu targuri de Craciun de vis

In perioada sarbatorilor, suntem cu totii cuprinsi de frenezia cumparaturilor. Iar daca acestea pot fi facute la targurile de Craciun din orase europene cu traditie, bucuria este cu atat mai mare. Iata cinci dintre orasele europene cu cele mai frumoase targuri de Craciun.


Numai bun de pus sub brad: Sistemul Mini Boombox