Transferuri rapide

Arhitectura pe opt canale ofera suport pentru transferuri de date la o viteza de pana la 225MB/s pentru citire si 135MB/s scriere.

Utilizatorii pot in acest fel economisi timp, de obicei folosit pentru deschiderea, editarea si copierea fisierelor si aplicatiilor intre mai multe dispositive.

Viteza de scriere rapida le permite utilizatorilor sa lucreze cu fisiere sau aplicatii mari direct pe USB, fara problema de performanta.Kingston Digital lanseaza cel mai rapid stick USB

1 / 3

Pentru impatimitii de overclocking

“Entuziastii cunosc ca HyperX este alegerea pentru impatimitii de overclocking si utlizatorii care au nevoie de cea mai buna performanta,” a declarat Gabriel Gidea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Noul DataTraveler HyperX 3.0 continua aceasta traditie. Oferind cea mai rapida viteza si capacitate, acest dispozitiv de stocare este solutia perfecta pentru utilizatorii care au nevoie de o performanta sporita pentru datele lor digitale.


Kingston Digital lanseaza cel mai rapid stick USB

2 / 3

Spatiu destul pentru 54 de DVD-uri

DataTraveler HyperX 3.0 este disponibil in trei variante de capacitate: de 64GB, 128GB sau 256GB.

Cel de 256GB poate stoca 10 discuri Blu-ray (de 25GB fiecare), 54 DVD-uri (de 4.7GB fiecare), 48.640 MP3-uri (de 4MB fiecare) sau 13.473.684 de documente Microsoft Word cu tipuri diferite de formatare si grafica.

DataTraveler HyperX 3.0 are o carcasa de cauciuc si metal si suport consolidat pentru atasarea la un breloc. Dispozitivul le permite utilizatorilor sa il poarte oriunde, deoarece poate fi atasat unui breloc sau snur.Kingston Digital lanseaza cel mai rapid stick USB

3 / 3

Rasfoieste in continuare

Top 5 orase europene cu targuri de Craciun de vis

In perioada sarbatorilor, suntem cu totii cuprinsi de frenezia cumparaturilor. Iar daca acestea pot fi facute la targurile de Craciun din orase europene cu traditie, bucuria este cu atat mai mare. Iata cinci dintre orasele europene cu cele mai frumoase targuri de Craciun.


Kingston Digital lanseaza cel mai rapid stick USB